Op zondag 11 oktober 2015 was het bij Silverstone weer een komen en gaan van allerlei klassieke-, maar ook modernere auto’s. Donkervoorts, Cobra’s, kitcars en leuke cabrio’s zijn tijdens de Silverstone Classic Sunday te bewonderen. Verder werd het een dag met veel soorten auto’s, een hapje, drankje en muziek. Er waren wederom meer mensen dan vorig jaar.

Toeren
Het was mogelijk om zelf deel te nemen aan één of meerdere toerritten, welke in de omgeving van Haarlem, Kennemerland, Amsterdam en de Haarlemmermeer waren uitgezet. Er waren handenvol ritten voor auto´s en motoren. Men kon aan deze rit(ten) meedoen met een oldtimer, youngtimer, kitcar, oudere-of jongere cabrio, supercar of klassieke- of moderne motor. De start- en eindtijd was hiervan zelf te bepalen en hier werd vaak gebruik van gemaakt.

Auto-en motorsport
Silverstone is druk bezig om, zoals elk jaar, ook een aantal voertuigen uit de auto-en motorsport naar Zwanenburg te krijgen. Dit jaar waren ze wederom op de parkeerplaats van Silverstone Partycenter te bewonderen. Voor eigen race aspiraties stond de breedste en snelste indoor kartbaan van Nederland garant. Tijdens- en na het evenement kon iedereen, zowel deelnemers als toeschouwers, bij Silverstone nog gezellig (na)praten, tijdens een hapje en/of een drankje.