Silverstone, het evenementencentrum tussen Haarlem, Amsterdam en Hoofddorp, is vernieuwd. Het centrum met de snelste kartbaan in Nederland heeft nieuwe karts binnengekregen en vanaf vandaag kunnen ze gebruikt worden. Mannen kunnen genieten van de moderne karts met stuurbekrachtiging en verstelbare pedalen voor elke lengte. Vrouwen kunnen genieten van de moderne karts, voorzien van de meest recente veiligheidsvoorzieningen en natuurlijk stuurbekrachtiging.

Van droom tot snelste kartbaan van Nederland
Twintig jaar geleden bezochten de ondernemers en rallyrijders de allereerste kartbaan van Groot-Brittannië. Het bezoek was zo inspirerend dat zij ter plekke besloten een eigen kartbaan in Nederland te gaan realiseren. Het resulteerde in de kartbaan van Silverstone, een van de eerste van Nederland. Silverstone is de snelste kartbaan van Nederland en met een lengte van 552 meter kent de baan diverse uitdagende bochten. De karts zijn van hoge kwaliteit en er zijn ook duokarts, voor ouders die met hun kind (vanaf 5 jaar) willen rijden. Vanaf Vaderdag kunnen bezoekers plaatsnemen in gloednieuwe karts, die aan de allerlaatste veiligheidseisen voldoen. De nieuwe karts hebben ook stuurbekrachtiging en verstelbare pedalen voor elke lengte.

Van kartbaan tot evenementencentrum
In bijna twintig jaar tijd is Silverstone uitgegroeid tot een compleet partycentrum. Naast het karten biedt Silverstone de grootste lasergame-arena van Europa: een plek van ruim 1500 vierkante meter met licht- en geluidseffecten. Kortgeleden opende het bedrijf zijn eigen led-bowlingbanen. De redactie van WijTestenHet schreef: “De computergestuurde banen zorgen voor nog meer bowlingplezier, spanning en gezelligheid. De bijzondere LED verlichting in verschillende kleurstellingen creëert de perfecte sfeer op de bowlingbanen. Ondanks de mogelijkheden om te lasergamen, bowlen en karten, wordt het hart van ons bedrijf gevormd door de horeca. Er is een bruine pub, een sfeervolle, middeleeuwse Ridderzaal en een restaurant. Verder heeft Silverstone een activiteitenhal ontwikkeld, met bungeevoetbal, gladiatorspektakel en diverse andere spelmogelijkheden, voor bijvoorbeeld teambuildingdactiviteiten.”

Partycenter Silverstone: Evenementencentrum op slechts 10 minuten afstand van Amsterdam en Haarlem met de snelste kartbaan in Nederland, de gloednieuwe led-bowlingbaan én de grootste lasergame-arena van Europa, gecombineerd met gevarieerde horecagelegenheden.
Meer informatie: https://www.silverstone.nl

Bronnen:
http://www.wijtestenhet.nl/led-bowlingbanen-beleef-het-bij-partycentrum-silverstone/
http://www.lekkerweg.nl/nl/toerisme/artikel/karten-bij-silverstone.htm
http://www.dichtbij.nl/haarlemmermeer/zakelijk/artikel/3668041/silverstone-meer-dan-alleen-karting.aspx