Partycentrum Silverstone biedt bezoekers een gloednieuwe activiteit voor de hele familie: LED bowling. Bowlen is hét gezellige uitje voor de hele familie, van jong tot oud.

Samen met vrienden of familie kun je bij Silverstone nu de spanning en gezelligheid van bowlen ervaren. Maar ook voor karten, laser gamen of andere leuke teambuilding activiteiten ben je bij Silverstone aan het juiste adres. En na alle activiteiten kun je lekker bijkomen in het knusse café of de sfeervolle Ridderzaal onder het genot van een hapje en drankje.

Bezoekers van Partycentrum Silverstone kunnen nu terecht op een van de zes fonkelnieuwe LED bowlingbanen. De computergestuurde banen zorgen voor nog meer bowlingplezier, spanning en gezelligheid. De bijzondere LED verlichting in verschillende kleurstellingen creëert de perfecte sfeer op de bowlingbanen.

De zes LED bowlingbanen vormen de perfecte aanvulling op de andere teambuildingactiviteiten bij Silverstone. Waar je het op de kartbaan op kunt nemen tegen de andere rijders of je in een groot gevecht begeeft in de lasergame arena, is bowling de gezellige activiteit waar jong en oud samen kunnen spelen. Of je nu op zoek bent naar een uitje boordevol adrenaline of toch meer gezelligheid: bij Silverstone vind je het allemaal!

www.silverstone.nl