Op slechts 10 minuten afstand van Amsterdam en Haarlem bevindt zich partycentrum Silverstone. Van de snelste kartbaan in Nederland, tot de gloednieuwe LED bowlingbaan of de grootste lasergame arena van Europa en niet te vergeten de sfeervolle en gevarieerde horecagelegenheden: bij Silverstone vind je alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring onder één dak! Tel daarbij op de gezelligheid, professionaliteit en servicegerichtheid en je begrijpt waarom al bijna 20 jaar Silverstone hét recept vormt voor een geweldig uitje voor jong en oud.

Hoe het begon
Toen twee jonge ondernemers en rallyrijders 20 jaar geleden de allereerste kartbaan van Groot-Brittannië bezochten, viel voor hen het kwartje: hun droom, het beginnen van een horecaonderneming, konden ze op deze manier perfect combineren met hun passie voor racen. De kartbaan van Silverstone, een van de eerste van Nederland, is niet alleen de snelste van Nederland, de baan is maar liefst 552 meter lang en kent de meest uitdagende bochten. De karts zijn van hoge kwaliteit en Silverstone biedt ook duokarts, voor ouders die met hun kind (vanaf 5 jaar) willen rijden. Vanaf aankomende zomer kunnen bezoekers plaatsnemen in gloednieuwe karts die aan de laatste eisen voldoen.

Alles onder één dak bij Silverstone
In bijna 20 jaar tijd is Silverstone uitgegroeid tot een compleet partycentrum, waar gezelligheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Naast het karten biedt Silverstone de grootste lasergame arena van Nederland: een futuristische wereld van ruim 1500 vierkante meter, boordevol spectaculaire lichteffecten en adrenaline pompende beats. Sinds kort biedt Silverstone ook teambuildingvermaak met de LED bowlingbanen, een groot succes bij jong en oud.

De horeca vormt het letterlijke en figuurlijke hart van Silverstone: de gezellige sfeervolle hoofdhoreca, de bruine pub of de sfeervolle Middeleeuwse Ridderzaal verbinden de activiteiten met elkaar en maken dat bezoekers na hun inspanningen op de kart-, lasergame- of bowlingbaan graag een avond doorbrengen met een hapje en drankje: van BBQ tot grillen en van een kindermenu tot een Oosters buffet.

Teamuitjes, vrijgezellenfeesten of kinderfeestjes
Naast karten, lasergamen en bowlen biedt Silverstone een verscheidenheid aan teambuildingactiviteiten, zoals bungeevoetbal, gladiatorspektakel en Segway rijden voor het perfecte teamuitje, vrijgezellenfeest of onvergetelijk kinderfeest. Met keuze uit verschillende arrangementen kunnen groepen een uniek en gezellig uitje beleven bij Silverstone.
www.silverstone.nl