Stoerste Journalist Van Nederland

Silverstone organiseerde dé wedstrijd om te bepalen wie de Stoerste Journalist Van Nederland 2015 is. Het resulteerde in een spannende dag voor dertien journalisten. In Partycentrum Silverstone mochten zij bewijzen dat zij recht hebben op de titel Stoerste Journalist Van Nederland 2015. Van lasergamen tot karten en bungeevoetbal: de mannen leefden zich uit en na een middag vol strijd, zweet en veel adrenaline was er een winnaar. De journalist en YouTuber Marcel Schakenraad won de strijd en mag zich een jaar lang Stoerste Journalist Van Nederland 2015 noemen namens Silverstone.

Voor de volledigheid: de top drie ziet er als volgt uit:
1e plaats: Marcel Schakenraad – Coppersan YouTube
2e plaats: Jurjen Bakker – Power Unlimited
3e plaats: Dennis Mons – Flabber

Zelf niet de stoerste of juist wel en nieuwsgierig naar de spannende adrenaline-activiteiten? Kom dan een dagje naar Silverstone! In bijna twintig jaar tijd is Silverstone uitgegroeid tot een compleet partycentrum, waar gezelligheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Naast het karten heeft Silverstone de grootste lasergame-arena van Nederland: een futuristische wereld van ruim 1500 vierkante meter, boordevol spectaculaire lichteffecten en adrenalinepompende beats. Sinds kort biedt Silverstone ook teambuildingvermaak met de led-bowlingbanen, een groot succes bij jong en oud.

De horeca vormt het hart van Silverstone: de gezellige, sfeervolle hoofdhoreca, de bruine pub en de sfeervolle Middeleeuwse Ridderzaal verbinden de activiteiten met elkaar en maken dat bezoekers na hun inspanningen op de kart-, lasergame- of bowlingbaan er graag een middag of avond doorbrengen.Meer nieuws