Silverstone Partycenter – Pers en Media

Hieronder zijn de laatste persberichten en contactgegevens te vinden:
Vind ons op Twitter: @SilverstoneNL en/of op Facebook: Silverstone

Ter ondersteuning van publicaties stellen wij foto’s beschikbaar aan pers en media:
 Pers foto’s (Gecomprimeerd bestand – 50 Mb)

(**) Voor meer info verwijzen wij naar onze Social Media kanalen: Silverstone Twitter en Silverstone Facebook.

Weerenweg 21-23
1161 AE   Zwanenburg
Tel: 020-4973858

Persbericht: Unieke bowlingclinics met 4-voudig bowlster van het jaar

Iedereen kent er wel één, het familielid of de vriend die je maar niet kan verslaan met bowlen. Bij ieder uitje op de bowlingbaan is hij of zij de gedoodverfde winnaar. Wil je nu eens zelf een keer alle strikes gooien en de held van de bowlingbaan zijn? Op maandag….

Lees meer....
Telegraaf: Hard gaan in Silverstone

Nog zo’n plek om lekker hard te gaan; Silverstone. Twintig jaar geleden opgezet door jonge rallyrijders die enthousiast waren geworden na het zien van de allereerste kartbaan van Groot-Brittannië. Dit partycentrum ligt op 10 minuutjes afstand van Amsterdam en Haarlem en heeft de snelste kartbaan in Nederland. Dat niet alleen,….

Lees meer....
Persbericht: Zwanenburg in teken van klassieke auto’s

Op zondag 11 oktober 2015 was het bij Silverstone weer een komen en gaan van allerlei klassieke-, maar ook modernere auto’s. Donkervoorts, Cobra’s, kitcars en leuke cabrio’s zijn tijdens de Silverstone Classic Sunday te bewonderen. Verder werd het een dag met veel soorten auto’s, een hapje, drankje en muziek. Er….

Lees meer....
Persbericht: Nieuwe karts bij Silverstone Partycenter

Silverstone, het evenementencentrum tussen Haarlem, Amsterdam en Hoofddorp, is vernieuwd. Het centrum met de snelste kartbaan in Nederland heeft nieuwe karts binnengekregen en vanaf vandaag kunnen ze gebruikt worden. Mannen kunnen genieten van de moderne karts met stuurbekrachtiging en verstelbare pedalen voor elke lengte. Vrouwen kunnen genieten van de moderne….

Lees meer....
Persbericht: Kom bowlen op de gloednieuwe LED bowlingbanen

Partycentrum Silverstone biedt bezoekers een gloednieuwe activiteit voor de hele familie: LED bowling. Bowlen is hét gezellige uitje voor de hele familie, van jong tot oud. Samen met vrienden of familie kun je bij Silverstone nu de spanning en gezelligheid van bowlen ervaren. Maar ook voor karten, laser gamen of….

Lees meer....
Persbericht: 20 jaar dé plek voor een geslaagd uitje

Op slechts 10 minuten afstand van Amsterdam en Haarlem bevindt zich partycentrum Silverstone. Van de snelste kartbaan in Nederland, tot de gloednieuwe LED bowlingbaan of de grootste lasergame arena van Europa en niet te vergeten de sfeervolle en gevarieerde horecagelegenheden: bij Silverstone vind je alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring….

Lees meer....
KOM KARTEN BIJ SILVERSTONE

Online reserveren