Zaalverhuur nabij Amsterdam – Diverse zalen

Ben je voor een feest, zakelijk evenement, trouwerij of een andere gelegenheid op zoek naar een zaal nabij Amsterdam? Silverstone Partycentrum beschikt over meerdere zalen voor kleine maar ook voor grote groepen. Een groep van 1.000 man is in ieder geval niet te gek.

Bij Silverstone beschikken we over diverse zalen, die allen geschikt zijn voor zaalverhuur. Dit zijn: de vergaderzaal, de Middeleeuwse Ridderzaal, de Pub, de centrale horeca en Activity zaal. Je kunt de zalen afzonderlijk van elkaar huren, maar ze kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden. Zo kunnen wij een ruimte maken die geschikt is voor 1.000 personen. En wil je naast het huren van een zaal ook een activiteit doen dan kan dat uiteraard ook. Combineer zaalhuur met karten, lasergamen of bowlen. Neem hiervoor contact met ons op.

Ridderzaal

De Pub

Centrale horeca

Uitgebreide mogelijkheden

Eindeloze mogelijkheden zaalverhuur nabij Amsterdam

Het maakt niet uit hoe groot de groep is, bij Silverstone kun je altijd terecht voor het huren van een zaal. Ben je dus op zoek naar een feestlocatie in Amsterdam en omgeving? Kom dan eens langs en bekijk de verschillende locaties of neem contact met ons op via 020-4973858 of mailen naar info@silverstone.nl

Meer informatie over de mogelijkheden?