Loading...
Zalenverhuur 2018-01-11T13:06:46+00:00

Silverstone Partycenter – Zalenverhuur

Wilt u een zaal huren voor een evenement, zakelijke bijeenkomst of bruiloft? Dan zit u goed bij Silverstone. Silverstone is het zalencentrum bij uitstek in de hele regio rondom Amsterdam en Haarlem. Wij hebben diverse zalen die geschikt zijn voor zalenverhuur: de vergaderzaal, de Middeleeuwse Ridderzaal, de Pub, de centrale horeca en de activity zaal. Deze zaaltjes zijn afzonderlijk van elkaar te huur, maar kunnen ook gekoppeld worden. Zo kunnen wij een ruimte maken die geschikt voor wel 1000 personen.

De vergaderzaal biedt ruimte aan een groep van maximaal 30 personen en is bijzonder geschikt voor vergaderingen of bedrijfspresentaties. Naast een flip-over en een beamer is er in de vergaderzaal ook een aansluiting voor een laptop aanwezig. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de internetverbinding. Uiteraard kan Silverstone de koffietafel, een lekkere lunch of diner verzorgen. De Middeleeuwse Ridderzaal kan gebruikt worden als restaurant met maximaal 120 zitplaatsen of als feestzaal voor 300 personen. In de Pub kunt u heerlijk genieten van een diner of een feest met 80 tot 130 plaatsen. Tenslotte zijn de centrale horeca en de activity ook beiden te huur als feestzaal of voor een diner. Kortom: bij Silverstone heeft u mogelijkheden te over wanneer u een locatie wilt huren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de zalenverhuur en de uitgebreide mogelijkheden van onze diverse zalen.

Ridderzaal

De Pub

Centrale horeca

Uitgebreide mogelijkheden

Meer informatie over de mogelijkheden?

Contact opnemen