Ridderzaal

De Ridderzaal van Partycenter Silverstone in Zwanenburg is een zeer speciale themazaal. Hier kunt u dineren in middeleeuwse sferen aan robuuste houten tafels. De harnassen, schilden en zwaarden aan de muur zorgen ervoor dat het tijdperk van de ridders weer even tot leven komt.

De Ridderzaal is geschikt voor kleine en grote gezelschappen, maar ook voor bruiloften, personeelsfeesten, vergaderingen, productpresentaties en andere evenementen. De Ridderzaal heeft een capaciteit tot 120 personen voor een diner en 250 personen bij een feest.Bij een diner kunnen wij middeleeuwse banketten met spectaculaire shows organiseren: van zwaardvecht spektakels tot hofnarrren: Silverstone denkt aan alles.

 

video-ridderzaal

Proef de middeleeuwse sfeer

 

Zaalverhuur

In de Ridderzaal zijn ook uitgebreide mogelijkheden voor uw bedrijfsbijeenkomst. U kunt de ruimte gebruiken als vergaderzaal of een productpresentatie geven. Wij hebben allerlei technische middelen ter beschikking om deze zaal extra geschikt te maken als vergaderlocatie. Uw gasten kunnen gratis parkeren op ons ruime parkeerterrein. Silverstone is uitstekend bereikbaar vanuit de gehele regio, dus ook vanuit Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp of Amstelveen.

Wilt u meer informatie over de Ridderzaal van Silverstone? Neem dan contact met ons op.

 

 

Simple Share Buttons