De Pub

De eerste cafe’s ontstonden in de 17e eeuw als koffiehuizen. Het woord café is dan ook het Franse woord voor koffie. Geleidelijk aan gingen ook kroegen waar men vooral bier dronk zich café noemen en ontstond een grote variëteit aan cafés. Een van de bekendste soorten cafés is De Pub. Natuurlijk heeft ook Silverstone, hét partycenter in de regio Noord-Holland, een echte Pub.

Al vanaf het prille begin is De Pub een groot succes. Zodra u binnen stapt voelt u zich hier direct thuis. Daardoor komt bijvoorbeeld een Hollandse avond uitstekend tot zijn recht.

Een gemoedelijke sfeer en gezelligheid staat voorop. De ideale plek om uw collega’s beter te leren kennen tijdens een teamuitje of voor een informeel gesprek met uw zakenrelaties.

Vanzelfsprekend kunt u zich in De Pub tegoed doen aan bier of een lekkere Hollandse bitterbal.

 

video-horeca

De Pub, een goede keuze

Zaalverhuur

De Pub van Silverstone is uitermate geschikt als feestlocatie. Maar ook wanneer u een zaal wilt huren of op zoek bent naar een feestzaal is De Pub een goede keuze! Er zijn diverse mogelijkheden om uw verjaardag, vrijgezellenfeest, bruiloft of bedrijfsuitje tot een groot succes te maken.

Neem contact met ons op voor meer informatie over De Pub en een offerte op maat.

 

 

Simple Share Buttons