Werken in de Horeca ?

Op zoek naar werk in de Horeca? Kom dan werken in het gezelligste partycenter van Nederland! Wanneer je je gegevens achterlaat bij ons dan nemen we contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Kom op, aan de slag !

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Silverstone Partycenter – Centrale Horeca

Bij Silverstone kunt u een hapje eten of een drankje drinken terwijl u niets hoeft te missen van alle actie in dit partycenter. Ons Circuit Restaurant, de centrale horeca, is iets verhoogd en voorzien van geluidwerend glas en biedt uitzicht op de gehele kartbaan. En aangezien onze kartbaan de één van de snelste van Nederland is, is spektakel gegarandeerd! U ziet alle karts vanuit hun startpositie vertrekken, hun rondes maken en over de finish komen. En dat alles onder het genot van een van de heerlijke gerechten van de menukaart van dit restaurant.

De centrale horeca van Silverstone is zeer geschikt voor informele bijeenkomsten. De gezellige open ruimte vormt het middelpunt van feestlocatie Silverstone.

Dit restaurant is bovendien zeer kindvriendelijk. U kunt dus rustig uit eten met uw kinderen, terwijl zowel u als uw kinderen genieten van de spectaculaire omgeving.

Bovendien zijn onze gerechten zeer betaalbaar: wij zorgen ervoor dat u goedkoop uit eten kunt zonder af te doen aan de kwaliteit van de gerechten.
Geniet van ons heerlijke á la carte menu of kom lekker steengrillen met collega’s of vrienden. De vriendelijke bediening en bijzondere activiteiten van partycenter Silverstone staan garant voor een onvergetelijke dag.

Reserveer direct in ons Circuit Restaurant of neem contact met ons op voor meer informatie.

Gezellige bar

Ruime omgeving

Kindvriendelijk

Prijs informatie

Meer informatie over zalenverhuur?