Horeca

Silverstone is hét partycenter van Noord-Holland. Bij Silverstone kunt u karten op een spectaculaire kartbaan, lasergamen in een van de grootste lasergame arena’s van Europa, bowlen op een van onze nieuwe bowlingbanen, dineren in verschillende themaruimtes,kinderfeestjes organiseren en nog veel meer. Silverstone is de perfecte plek voor een personeelsfeest of een dagje uit!

Middeleeuwse Ridderzaal

horeca-ridderzaalDe Middeleeuwse Ridderzaal van ons partycenter is een zeer speciale themazaal. Hier kunt u dineren in middeleeuwse sferen aan robuuste houten tafels. De harnassen, schilden en zwaarden aan de muur zorgen ervoor dat het tijdperk van de ridders weer even tot leven komt.

Bruin Cafe

horeca-cafeAl vanaf het prille begin is het Bruin Café een groot succes. Zodra u binnen stapt voelt u zich direct thuis in deze kroeg. Het Bruin Café heeft een typisch Amsterdams karakter. Daardoor komt bijvoorbeeld een Hollandse avond uitstekend tot zijn recht. Het Bruin Café heeft een gemoedelijke sfeer en gezelligheid staat voorop.

Centrale Horeca

horeca-centrale-horecaBij Silverstone kunt u een hapje eten of een drankje drinken terwijl u niets hoeft te missen van alle actie in dit partycenter. Ons Circuit Restaurant, de centrale horeca, is iets verhoogd en voorzien van geluidwerend glas en biedt uitzicht op de gehele kartbaan. En aangezien onze kartbaan de één van de snelste van Nederland is, is spektakel gegarandeerd!

Zalenverhuur

horeca-zalenverhuurWilt u een zaal huren voor een evenement, zakelijke bijeenkomst of bruiloft? Dan zit u goed bij Silverstone. Silverstone is het zalencentrum bij uitstek in de hele regio rondom Amsterdam en Zwanenburg. Wij hebben diverse zalen die geschikt zijn voor zalenverhuur: de vergaderzaal, de Middeleeuwse Ridderzaal, het Bruin Café, de centrale horeca en de activity zaal.

Simple Share Buttons