Vrijgezellenfeest Amsterdam

Ga jij, of één van je vrienden/vriendinnen binnenkort trouwen en ben je op zoek naar de ultieme locatie voor een geslaagd en onvergetelijk vrijgezellenfeest? Bij Silverstone Partycentrum kun je de aanstaande bruid(egom) geheel in stijl afscheid laten nemen van zijn/haar vrijgezellenbestaan. Bouw de adrenaline op met een potje karten, lasergamen, bungeevoetballen of bowlen. Een combinatie van de verschillende activiteiten is natuurlijk mogelijk. Dat maakt een vrijgezellenfeest in de buurt van Amsterdam bij Silverstone zo waanzinnig.

Vrijgezellenfeest mannen Amsterdam
Vaak bestaat een vrijgezellenfeest voor mannen uit het doen van een gekke en energieke activiteit of activiteiten om vervolgens voornamelijk met elkaar te drinken. Deze combinatie past helemaal in het concept van Silverstone. Je kunt kiezen uit de meest actieve activiteiten, zoals karten en lasergamen, maar je kunt ook kiezen voor een iets rustigere variant, namelijk bowlen. Bij het bowlen kan de borrel al beginnen tijdens de activiteit. Aansluitend kun je heerlijk biertjes nuttigen en een lekker hapje eten in één van de gezellige horecagelegenheden naast de kartbaan en lasergame arena. De perfecte combinatie voor een geslaagd vrijgezellenfeest nabij Amsterdam en omgeving (Haarlem).

Vrijgezellenfeest vrouwen Amsterdam
Voor de stoere vrouwen onder ons, is een vrijgezellenfeest bij Silverstone zeker een aanrader. Houdt de toekomstige bruid van een beetje adrenaline en spanning? Daag haar en alle andere vriendinnen en familieleden dan gauw uit voor een potje karten of lasergamen. Dit is het perfecte uitje om de groep vriendinnen en familieleden dichterbij elkaar te brengen. Dan is de borrel achteraf ook nog eens een stuk gezelliger! Doe eens gek en plan het vrouwen vrijgezellenfeest in de omgeving van Amsterdam bij Silverstone.

Onze top arrangementen

KARTEN & GRILLEN
KARTEN & GRILLEN
– Briefing karten
– Tweemaal karten
– Scorelijst
– Silverstone-grillen
Meer informatie
LASERGAME & GRILLEN
LASERGAME & GRILLEN
– Briefing lasergame
– Tweemaal lasergamen
– Scorelijst
– Silverstone-grillen
Meer informatie
Silverstone-grill Combi
Silverstone-grill Combi
– Briefing
– Eenmaal karten
– Eenmaal lasergam
– Silverstone-grillen