Loading...
Vrijgezellenfeest 2017-12-21T17:58:26+00:00

Silverstone Partycenter – Vrijgezellenfeest

Gaat u, of één van uw vrienden binnenkort trouwen en bent u op zoek naar de ultieme locatie voor een geslaagd en onvergetelijk vrijgezellenfeest? Bij hét Partycentrum van Noord-Holland gevestigd op slechts 10 minuten van Amsterdam en Haarlem, kunt u de aanstaande bruid(egom) in stijl afscheid laten nemen van het vrijgezellenbestaan. Kom met al uw vrienden.

Voor de parkeergelegenheid hoeft u het niet te laten, want dat is voor uw vrijgezellenfeest natuurlijk gratis. Het kan bij ons niet gek genoeg ….., een avond vol spannende, sensationele en adrenaline verhogende activiteiten. U kunt bij ons een vrijgezellenfeest voor zowel dames als heren samenstellen, met meerdere onderdelen, die samen een gezellig evenement garanderen.

U wordt ontvangen in onze centrale horeca locatie, vanuit daar heeft u een goed uitzicht op één van de snelste en breedste kartbanen van Nederland.

Na het proosten op de aanstaande bruid(egom) gaan we direct aan de slag. U kunt een arrangement samenstellen uit:
– karten,
– lasergamen,
– bowlen,
– bungee voetbal,
– gladiator spektakel,

Uiteraard hoort lekker eten en drinken ook bij een vrijgezellenfeest. In één van onze gezellige horecagelegenheden kunt u genieten van de heerlijkste gerechten en ook lekker borrelen.

Wij denken graag met u mee over de beste invulling van uw vrijgezellenfeest. Neem contact op voor meer informatie of maak gelijk een reservering.

Onze top arrangementen

KARTEN & GRILLEN
KARTEN & GRILLEN
– Briefing karten
– Tweemaal karten
– Scorelijst
– Silverstone-grillen
Meer informatie
LASERGAME & GRILLEN
LASERGAME & GRILLEN
– Briefing lasergame
– Tweemaal lasergamen
– Scorelijst
– Silverstone-grillen
Meer informatie
Silverstone-grill Combi
Silverstone-grill Combi
– Briefing
– Eenmaal karten
– Eenmaal lasergam
– Silverstone-grillen
Meer informatie
Meer arrangementen

Alle arrangementen te combineren met elkaar en met Steengrillen, onze buffetten of gerecht(en) van onze a la carte. Tevens is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te breiden met 55 minuten bowlen.

VIER JE FEEST BIJ SILVERSTONE

Bel ons!