Vrijgezellenfeest
 

Vrijgezellenfeest

Gaat u, of één van uw vrienden binnenkort trouwen en bent u op zoek naar de ultieme locatie voor een geslaagd en onvergetelijk vrijgezellenfeest? Bij hét Partycentrum van Noord-Holland gevestigd op slechts 10 minuten van Amsterdam en Haarlem, kunt u de aanstaande bruid(egom) in stijl afscheid laten nemen van het vrijgezellenbestaan. Kom met al uw vrienden.

Voor de parkeergelegenheid hoeft u het niet te laten, want dat is voor uw vrijgezellenfeest natuurlijk gratis. Het kan bij ons niet gek genoeg ….., een avond vol spannende, sensationele en adrenaline verhogende activiteiten. U kunt bij ons een vrijgezellenfeest voor zowel dames als heren samenstellen, met meerdere onderdelen, die samen een gezellig evenement garanderen.

U wordt ontvangen in onze centrale horeca locatie, vanuit daar heeft u een goed uitzicht op één van de snelste en breedste kartbanen van Nederland.

Na het proosten op de aanstaande bruid(egom) gaan we direct aan de slag. U kunt een arrangement samenstellen uit:

karten,
lasergamen,
bowlen,
bungee voetbal,
gladiator spektakel,

video-vrijgezellenfeest

Nog 1 keer dan!

Uiteraard hoort lekker eten en drinken ook bij een vrijgezellenfeest. In één van onze gezellige horecagelegenheden kunt u genieten van de heerlijkste gerechten en ook lekker borrelen.

Wij denken graag met u mee over de beste invulling van uw vrijgezellenfeest. Neem contact op met hét leukste partycentrum van Zwanenburg en de Haarlemmermeer, voor meer informatie of maak gelijk een reservering.

Arrangementen

Bij Silverstone hebben wij ook op het gebied van arrangementen voor ieder wat wils.
Op onze arrangementen pagina hebben wij een overzicht van al onze arrangementen. Staat het ideale arrangement er niet tussen, neem dan even contact met ons op zodat wij u een arrangement op maat aan kunnen bieden.

Een overzicht van onze top 6 vrijgezellen arrangementen:

 

Klik hier voor een overzicht van al onze arrangementen.

 

Simple Share Buttons