Silverstone Partycenter – Kinderfeestjes

Kinderfeestje Amsterdam

Het Silverstone partycentrum is dé plek voor een kinderfeestje. Ben jij jarig of jarig geweest? Neem dan al je vriendjes en vriendinnetjes mee voor een kinderpartijtje in Amsterdam bij Silverstone. Dan beleef je samen met je goede vriendjes en vriendinnetjes een spannende en vooral avontuurlijke dag. En ouders hoeven zich ook niet te vervelen. Zij kunnen alles goed volgen vanaf de vide. Organiseer dus nu je kinderfeestje bij Silverstone in Amsterdam.

Kinderfeestje in Amsterdam organiseren

Ben je bijna jarig of net jarig geweest en wil je graag een super kinderfeestje geven? Dan zit je bij Silverstone in Amsterdam meteen goed. Hier kun je de hele dag de meest spectaculaire activiteiten doen en ook samen afsluiten met frietjes of andere lekker eten. Organiseer je kinderfeestje dus gezellig bij Silverstone.

Kinderfeestje arrangementen

We hebben voor kinderfeestjes speciale arrangementen gemaakt. Jouw kinderfeestje is dan van top tot teen geregeld. Je moet alleen even bepalen welke activiteit(en) je graag wilt doen op je feestje. Zo kun je makkelijker kiezen tussen de arrangementen die we aanbieden voor kinderfeestjes. De activiteiten waar je uit kunt kiezen zijn:

Karten
Lasergamen
Bowlen
Bungee voetbal
Gladiator spektakel

En het fijne aan de arrangementen is dat je ook meerdere activiteiten kunt kiezen. Dus wil je graag karten en lasergamen op je feestje? Dan kan dat gewoon! Wil je graag heel veel karten? Dat kan ook. Je stelt zelf jouw kinderfeestje samen zoals jij het wilt.

Onze top arrangementen

ONE SPEED & SHOOT
ONE SPEED & SHOOT
– Briefing karten
– Eenmaal karten
– Scorelijst en kartcertificaat
– Eenmaal lasergame
– Kindermenu
DOUBLE SHOOT & FOOD
DOUBLE SHOOT & FOOD
– Briefing lasergame
– 1e spel lasergame + scorelijst
– Korte pauze
– 2e spel lasergame + scorelijst
– Kindermenu
DOUBLE SPEED
DOUBLE SPEED
– Briefing karten
– Tweemaal karten
– Medaille voor de jarige job
– Scorelijst en kartcertificaat
– Kindermenu

Alle arrangementen te combineren met elkaar en met Steengrillen, onze buffetten of gerecht(en) van onze a la carte. Tevens is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te breiden met 55 minuten bowlen.

Extra informatie

Voordelen kinderfeestje bij Silverstone

Waarom is het nou zo leuk om je kinderfeestje te vieren bij Silverstone in Amsterdam? Bij Silverstone is het vertier voor tien. Je komt terecht in een grote hal waar je waanzinnig veel activiteiten kunt doen. Je krijgt alleen al energie door er rond te lopen. Maar ook de activiteiten zijn spectaculair. Je kunt karten op één van de langste kartbanen van Nederland, bowlen met moderne ledverlichting, spelletjes spelen in de evenementenhal en lasergamen in een groot parcours. Voor ieder wat wils!

Kinderfeestje Amsterdam: vervoer

Silverstone ligt in Amsterdam Zwanenburg en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto vanaf Amsterdam, Haarlem, Beverwijk, Amstelveen en Hoofddorp. Daarom erg geschikt als locatie voor een kinderpartijtje. Met het openbaar vervoer kun je de trein of de bus pakken. Deze haltes liggen 5 minuten van Silverstone af. Met de auto kom je er ook gemakkelijk vanaf de snelweg en je kunt gratis voor de deur parkeren.

VIER JE KINDERFEEST BIJ SILVERSTONE