Kinderfeestjes
 

Kinderfeestje

Silverstone Partycentrum is de plek voor een kinderfeestje ! Ben jij jarig ? Of jarig geweest ? Neem dan al je vriendjes en vriendinnetjes mee voor een kinderpartijtje naar hét partycentrum van Noord-Holland. Silverstone Zwanenburg ligt op 10 minuten afstand van Amsterdam, Haarlem, Badhoevedorp, Beverwijk en de Haarlemmermeer. Uiteraard is parkeren voor uw kinderfeestje bij ons ook gratis.

Al onze activiteiten voor kinderen zijn stuk voor stuk spannend en avontuurlijk en kunnen zelfstandig worden uitgevoerd ! Ook de begeleiders van het kinderfeestje hoeven zich geen seconde te vervelen, want de activiteiten zijn goed te volgen vanaf onze vide. En natuurlijk kan dat onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor een kinderfeestje zijn alle activiteiten vanaf een minimum leeftijd toegankelijk. Het kan bij ons niet gek genoeg ! Alle activiteiten zijn te combineren met een lekker kindermenu. Maak voor uw kinderfeestje een combinatie van bijvoorbeeld:

karten,
lasergamen,
bowlen,
bungee voetbal,
gladiator spektakel,

video-kinderfeestje

Het ultieme kinderfeest

Bij Silverstone Partycenter kunnen zelfs de allerkleinsten al kennismaken met het echte racegevoel. Ben je jonger dan 8 jaar en/of kleiner dan 1.45m, niet getreurd! Neem dan samen met vader, moeder, of één van onze circuitmedewerkers, plaats in onze duokart.
Zo krijgen ook de allerkleinsten de kans om te ervaren hoe het is om als een echte snelheidsduivel over het circuit te racen.

Reserveren doet u eenvoudig en snel telefonisch, of via onze website. Onze medewerkers denken graag met u mee over een perfecte invulling van uw kinderfeestje.

Arrangementen

Bij Silverstone hebben wij ook op het gebied van arrangementen voor ieder wat wils.
Op onze arrangementen pagina hebben wij een overzicht van al onze arrangementen. Staat het ideale arrangement er niet tussen, neem dan even contact met ons op zodat wij u een arrangement op maat aan kunnen bieden.

Een overzicht van onze top 6 kinder arrangementen:

 

Klik hier voor een overzicht van al onze arrangementen.

 

Simple Share Buttons