Silverstone Partycenter – Bruiloften

De ideale locatie voor bruiloften in Noord-Holland is natuurlijk Silverstone Partycenter in Zwanenburg. Dé bruiloftslocatie op slechts 10 minuten van Amsterdam en Haarlem.

Voor een onvergetelijke huwelijksvoltrekking, receptie en/of huwelijksfeest bent u van harte welkom in onze Ridderzaal. Deze intieme trouwzaal, met open haard, is in middeleeuwse stijl gebouwd en smaakvol ingericht. Een stijlvolle ambiance voor schitterende bruiloften en gezellige huwelijksrecepties.

Silverstone Partycenter is een bijzonder originele bruiloftslocatie. Wij zorgen ervoor dat uw dag onvergetelijk wordt. Bovendien hebben we diverse mogelijkheden om bruiloften iets extra’s te geven. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u wordt vervoerd in een stijlvolle oldtimer of we regelen uw aankomst in een klassieke koets met paarden.

Wij kunnen de trouwlocatie volledig naar uw wens aanpassen. Al uw bruiloft wensen kunnen door ons worden gerealiseerd. Uiteraard is er bij Silverstone voldoende- en gratis parkeergelegenheid voor al uw gasten.

Wij hebben alles in huis om van uw bruiloft een uitzonderlijk feest te maken. U kunt uw huwelijk precies zo invullen zoals u zelf voor ogen heeft. Geen concessies, geen restricties. Zo creëren wij op onze trouwlocatie de mooiste bruiloften. Een dag die het bruidspaar en hun gasten nooit zullen vergeten. Pas bij Silverstone wordt uw droombruiloft werkelijkheid.

Wenst u meer te weten over de mogelijkheden voor bruiloften bij Silverstone, een unieke bruiloftszaal huren, of een compleet huwelijksfeest ? Neem dan contact met ons op. Wij nemen uw wensen graag met u door en kunnen u dan een vrijblijvende offerte doen.

Sfeervolle ambiance

De mooiste bruiloften

Invulling naar eigen wens

VIER JE BRUILOFT BIJ SILVERSTONE