Silverstone Partycenter – Bedrijfsfeesten

Bedrijfsuitje Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Amsterdam? Dan ben je bij Silverstone aan het juiste adres. Bij Silverstone in Amsterdam kun je met een grote groep collega’s verschillende spectaculaire bedrijfsuitjes doen, waar iedereen blij van wordt. Van karten tot lasergamen, van bowlen tot steengrillen. De keuze is reuze. Boek dus je bedrijfsuitje bij Silverstone in Amsterdam.

Bedrijfsuitje organiseren in Amsterdam

Wanneer je een bedrijfsuitje gaat organiseren zijn er altijd zoveel opties. Wat is nou leuk om te doen met collega’s voor de teambuilding en vooral waar? Silverstone Partycentrum biedt meerdere opties voor grote groepen, waardoor je altijd wel een goede activiteit kan vinden.

Willen jullie met de collega’s het avontuur opzoeken? Dan is karten of lasergamen (eventueel in combinatie met bowlen) een goede optie voor een bedrijfsuitje. Je kunt met karten ook in teams racen. Dat maakt het bij uitstek een goede activiteit om aan de teambuilding te werken. Lasergamen is ook altijd goed voor een teamuitje. De groep wordt in tweeën gesplitst en de strijd om de winst kan beginnen. Hiervoor is samenwerking ook van belang. Welk team het beste weet samen te werken, sleept de winst binnen.

Onze top arrangementen

U kunt personeelsleden laten deelnemen aan verschillende activiteiten zoals karten, lasergamen, bungee-voetbal of elkaar laten uitdagen bij het gladiatorenspektakel in onze evenementenhal. Bent u vooral op zoek naar teambuilding activiteiten? Kies dan voor een arrangement waarbij het allemaal draait om samenwerking, uitdenken van tactiek en communicatie, zoals bij de Endurance Races. Of laat teams tegen elkaar strijden in de spectaculaire lasergame arena. U kunt deze activiteiten nog uitbreiden met een bezoek aan onze gezellige bowlingbaan.

SILVERSTONE-GRILL COMBI
SILVERSTONE-GRILL COMBI
– Briefing karten
– Eenmaal karten
– Briefing Lasergame
– Eenmaal lasergame
– Silverstone-grillen
Meer informatie
LASERGAME & GRILLEN
LASERGAME & GRILLEN
– Briefing lasergame
– 1e ronde lasergame
– 2e ronde lasergame
– Scorelijst
– Silverstone-grillen
Meer informatie
KARTEN & GRILLEN
KARTEN & GRILLEN
– Briefing karten
– 1e ronde karten
– 2e ronde karten
– Scorelijst
– Silverstone-grillen