Bedrijfsfeest
 

Bedrijfsfeesten

Loopt de hectiek binnen uw bedrijf steeds verder op en is het nu echt eens tijd geworden voor (ont)spanning? Kom dan met uw personeel naar het leukste partycentrum van Noord-Holland. Silverstone Partycenter is uitstekend bereikbaar vanuit Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Beverwijk en omstreken. Er is voldoende parkeergelegenheid en parkeren doet u gratis. Voor al uw bedrijfsfeesten komt u naar Silverstone. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het voor u op maat organiseren. Zo weet u zeker dat uw bedrijfsfeest een succes wordt.

Natuurlijk wenst u uw personeel te verrassen met een origineel bedrijfsuitje. Ontbreekt het u even aan inspiratie voor een personeelsuitje of misschien relatiedag ? Geen probleem ….. Silverstone Partycenter denkt graag met u mee.

Silverstone is gespecialiseerd in bedrijfsfeesten op maat. Voor kleinere of grote bedrijven, voor een groot of klein budget; wij regelen voor u een arrangement dat geheel past bij uw wensen.

Wij hebben diverse arrangementen voor bedrijfsfeesten. U kunt daarbij kiezen uit:

karten,
lasergamen,
bowlen,
bungee voetbal,
gladiator spektakel,

video-bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest? Silverstone!

of een combinatie daarvan. Allemaal uitstekende teambuilding activiteiten, dus zeer geschikt voor bedrijfsfeesten.

Tevens zijn er diverse mogelijkheden voor een diner of borrel. Op onze website vindt u een overzicht van alle arrangementen. Indien u liever een andere combinatie voor uw bedrijfsfeesten wenst, is dit ook mogelijk. Wij kunnen uw feest dan geheel afstemmen op uw persoonlijke wensen.

Voor meer informatie over bedrijfsfeesten, de mogelijkheden of reserveringen kunt u telefonisch contact met ons opnemen met het Partycentrum van Noord-Holland.

Arrangementen

Bij Silverstone hebben wij ook op het gebied van arrangementen voor ieder wat wils.
Op onze arrangementen pagina hebben wij een overzicht van al onze arrangementen. Staat het ideale arrangement er niet tussen, neem dan even contact met ons op zodat wij u een arrangement op maat aan kunnen bieden.

Een overzicht van onze top 6 bedrijfsarrangementen:

 

Klik hier voor een overzicht van al onze arrangementen.

 

Simple Share Buttons