Bedrijfsfeest
 

Bedrijfsfeesten

Een dagje actief eropuit met collega’s of ligt er een bedrijfsfeest in het verschiet? Kom dan naar Silverstone Partycenter om zo’n dag tot een onvergetelijk evenement te maken. Door de vele activiteiten die u hier als team onderneemt, geeft het een nieuwe impuls aan teambuilding. Bovendien is het een geweldige manier om op ontspannen wijze met (nieuwe) collega’s kennis te maken. 

 

Compleet verzorgd & actief bedrijfsuitje

Voor bedrijven bieden we verschillende bedrijfsarrangementen waarbij karten, lasergamen of indoor spektakelspellen centraal staan. Maar de zalen in ons partycenter zijn ook te boeken voor vergaderingen en bijeenkomsten. Dat geeft de mogelijkheid een themadag of productpresentatie te combineren met sport, spel en ontspanning. De dag kan worden omlijst door koffie- en borrelarrangementen en u kunt als afsluiting kiezen voor een feestelijk groepsdiner.

Onze zalen zijn ook heel geschikt voor het geven van grote feesten, inclusief live-muziek. Deelname aan activiteiten zoals bungee-voetbal, bowlen of gladiatorspellen kan daar een onderdeel van zijn. Dat maakt bedrijfsfeesten voor alle genodigden, jong en oud, extra leuk. Bel ons of kom langs, wij denken graag met u mee.

 

Veelzijdige ruimtes voor sport, spel en ontspanning

Partycentrum Silverstone ligt centraal in de Randstad en is goed te bereiken vanuit Amsterdam, Haarlem, Beverwijk en omstreken. Parkeren is bovendien gratis. Samen met onze ruime zalen en ons uitgebreid aanbod aan horeca is het ideaal voor de ontvangst van grote groepen. We bieden daarvoor sfeervolle ruimtes waaronder een ridderzaal en een echte pub. Willen deelnemers zich tussen alle activiteiten door graag even ontspannen? Ons hoger gelegen circuit-restaurant serveert de heerlijkste hapjes en drankjes en vanuit hier zijn alle prestaties van collega’s op de kartbaan op de voet te volgen.

Silverstone is gespecialiseerd in bedrijfsfeesten op maat. Voor kleinere of grote bedrijven, voor een groot of klein budget; wij regelen voor u een arrangement dat geheel past bij uw wensen.

Wij hebben diverse arrangementen voor bedrijfsfeesten. U kunt daarbij kiezen uit:

karten,
lasergamen,
bowlen,
bungee voetbal,
gladiator spektakel,

of een combinatie daarvan. Allemaal uitstekende teambuilding activiteiten, dus zeer geschikt voor bedrijfsfeesten.

 

video-bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest? Silverstone!

 

Tevens zijn er diverse mogelijkheden voor een diner of borrel. Op onze website vindt u een overzicht van alle arrangementen. Indien u liever een andere combinatie voor uw bedrijfsfeesten wenst, is dit ook mogelijk. Wij kunnen uw feest dan geheel afstemmen op uw persoonlijke wensen.

Voor meer informatie over bedrijfsfeesten, de mogelijkheden of reserveringen kunt u telefonisch contact met ons opnemen met het Partycentrum van Noord-Holland.

 

Bedrijfsarrangementen voor teambuilding

U kunt personeelsleden laten deelnemen aan verschillende activiteiten zoals karten, lasergamen, bungee-voetbal of elkaar laten uitdagen bij het gladiatorenspektakel in onze evenementenhal. Bent u vooral op zoek naar teambuilding activiteiten? Kies dan voor een arrangement waarbij het allemaal draait om samenwerking, uitdenken van tactiek en communicatie, zoals bij de Endurance Races. Of laat teams tegen elkaar strijden in de spectaculaire lasergamehal. U kunt deze activiteiten nog uitbreiden met een bezoek aan onze gezellige bowlingbaan.

Een overzicht van onze top 6 bedrijfsarrangementen:

 

Klik hier voor een overzicht van al onze arrangementen.

Programma op maat

Of u nu met een grote groep komt of met een klein team wilt deelnemen aan onze activiteiten, het is allemaal mogelijk. U kunt kiezen uit verschillende voordelige arrangementen die we gevuld hebben met een afwisselend programma aan activiteiten, inclusief hapje en drankje en eventueel aangevuld met een gezellig diner of avondje steengrillen.

Het is ook mogelijk zelf een indeling van activiteiten te maken of onderdelen toe te voegen aan bedrijfsfeesten of een bedrijfsuitje. Wilt u een themaworkshop bij Partycentrum Silverstone laten plaatsvinden? Heeft u een gastspreker die een voordracht houdt? Of laat u graag een DJ of band ’s avonds het feest opluisteren? We bieden genoeg zalen, ruimte en professionele apparatuur om dat allemaal voor u te regelen. Kom nu langs of neem snel contact met ons op, zodat wij het ideale uitje op maat kunnen maken.  

 

 

 

Simple Share Buttons