Loading...
Bedrijfsfeesten 2017-12-21T17:57:37+00:00

Silverstone Partycenter – Bedrijfsfeesten

Een dagje actief eropuit met collega’s of ligt er een bedrijfsfeest in het verschiet? Kom dan naar Silverstone Partycenter om zo’n dag tot een onvergetelijk evenement te maken. Door de vele activiteiten die u hier als team onderneemt, geeft het een nieuwe impuls aan teambuilding. Bovendien is het een geweldige manier om op ontspannen wijze met (nieuwe) collega’s kennis te maken.

Voor bedrijven bieden we verschillende bedrijfsarrangementen waarbij karten, lasergamen of indoor spektakelspellen centraal staan. Maar de zalen in ons partycenter zijn ook te boeken voor vergaderingen en bijeenkomsten. Dat geeft de mogelijkheid een themadag of productpresentatie te combineren met sport, spel en ontspanning.

Onze top arrangementen

U kunt personeelsleden laten deelnemen aan verschillende activiteiten zoals karten, lasergamen, bungee-voetbal of elkaar laten uitdagen bij het gladiatorenspektakel in onze evenementenhal. Bent u vooral op zoek naar teambuilding activiteiten? Kies dan voor een arrangement waarbij het allemaal draait om samenwerking, uitdenken van tactiek en communicatie, zoals bij de Endurance Races. Of laat teams tegen elkaar strijden in de spectaculaire lasergame arena. U kunt deze activiteiten nog uitbreiden met een bezoek aan onze gezellige bowlingbaan.

SILVERSTONE-GRILL COMBI
SILVERSTONE-GRILL COMBI
– Briefing karten
– Eenmaal karten
– Briefing Lasergame
– Eenmaal lasergame
– Silverstone-grillen
Meer informatie
LASERGAME & GRILLEN
LASERGAME & GRILLEN
– Briefing lasergame
– 1e ronde lasergame
– 2e ronde lasergame
– Scorelijst
– Silverstone-grillen
Meer informatie
KARTEN & GRILLEN
KARTEN & GRILLEN
– Briefing karten
– 1e ronde karten
– 2e ronde karten
– Scorelijst
– Silverstone-grillen
Meer informatie
Meer arrangementen

Alle arrangementen te combineren met elkaar en met Steengrillen, onze buffetten of gerecht(en) van onze a la carte. Tevens is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te breiden met 55 minuten bowlen.

Veelzijdige ruimtes voor sport, spel en ontspanning

SPECIALIST IN BEDRIJFSFEESTEN

Neem contact met ons op