Feesten

Silverstone is hét partycenter van Noord-Holland. Bij Silverstone kunt u karten op een spectaculaire kartbaan, lasergamen in een van de grootste lasergame arena’s van Europa, bowlen op een van onze nieuwe bowlingbanen, dineren in verschillende themaruimtes,kinderfeestjes organiseren en nog veel meer. Silverstone is de perfecte plek voor een personeelsfeest of een dagje uit!

Kinderfeestjes

feesten-kinderfeestjesNatuurlijk is Silverstone óók voor de kids een hele belevenis.
Alle activiteiten zijn vanaf een minimum leeftijd toegankelijk en daarnaast is er een mogelijkheid om heerlijk pannenkoeken te eten of te smullen van een lekker kindermenu.

Vrijgezellenfeesten

feesten-vrijgezellenfeestGaat een van uw vrienden binnenkort trouwen en bent u op zoek naar de ultieme locatie voor een geslaagd en onvergetelijk vrijgezellenfeest? Bij Silverstone Partycenter in Zwanenburg kunt u de aanstaande bruid(egom) in stijl afscheid laten nemen van het vrijgezellenbestaan.

Bruiloften

feesten-bruiloftenDe ideale locatie voor bruiloften in Noord-Holland is natuurlijk Silverstone Partycenter. Deze trouwlocatie is de locatie waar droombruiloften werkelijkheid worden. Voor een onvergetelijke huwelijksvoltrekking en receptie bent u van harte welkom in onze Ridderzaal.

Bedrijfsfeesten

feesten-bedrijfsfeestenNa een drukke periode wilt u uw personeel natuurlijk verrassen met een origineel bedrijfsuitje. Heeft u geen inspiratie voor uw bedrijfsfeesten? Geen probleem, Silverstone Partycenter denkt graag met u mee. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsfeesten op maat.

Simple Share Buttons