Bowlen en steengrillen

De combinatie bowlen en steengrillen is geschikt voor ieder uitje. Allereerst alle adrenaline kwijt tijdens het bowlen om vervolgens samen te gaan steengrillen. Een ideale combinatie voor een verjaardagsfeestje, teamuitje, familie-uitje of gewoon een gezellig uitje met vrienden.

Bij Silverstone kun je voor een scherpe een bowlingbaan huren en aansluitend steengrillen, of ook wel SilverStone-grillen. Uiteraard is het ook mogelijk om bowlen te combineren met karten of lasergamen.

Bowlen en steengrillen bij Silverstone
Voor de combinatie van bowlen en steengrillen ben je bij Silverstone Partycentrum aan het juiste adres. En het uitje is anders dan anders. Allereerst ga je bowlen op één van de modernste bowlingbanen van Nederland. Deze bowlingbanen zijn namelijk voorzien van LED-verlichting. Dit geeft de perfecte sfeer voor een gezellige avond. Eenmaal uitgebowld, staat er in één van de thema restaurants een Silverstone steengrill voor jullie klaar om heerlijk van te genieten. De Silverstone steengrill bestaat uit diverse vleessoorten, friet, salade, sauzen en garnituur. Wat wil je nog meer?

Kinderfeestje bowlen en steengrillen
Voor een kinderfeestje is bowlen en steengrillen ook perfect. Het is altijd goed om de kinderen eerst eens aan het werk zetten alvorens ze gaan eten. Bowlen is hier perfect voor. Wie gooit er een strike? Wie heeft de beste score? Dat geeft al veel plezier. Daarna heeft iedereen wel een lekkere maaltijd verdiend. In een van de thema restaurants kun je zo aanschuiven aan de steengrill tafels. Het leuke van steengrillen is dat iedereen samen op een steengrill bezig is en zelf zijn of haar eten bereid. Daarmee maakt het de avond en het eten nog leuker. Het ideale kinderfeestje dus.

Prijs informatie

KOM BOWLEN EN STEENGRILLEN