Silverstone Partycenter – Arrangementen

Op zoek naar een volledig verzorgd dagje uit voor een uitstapje met vrienden, een kinderpartijtje, vrijgezellenfeestje of een bedrijfsdag? Boek dan een van onze arrangementen. Hiervoor hebben we alvast een combinatie gemaakt van onze favoriete activiteiten, aangevuld met een hapje, drankje en eventueel steengrillen en buffet. We hebben (combi)arrangementen voor karten, lasergamen en bowlen. Wil je graag een ander arrangement? Neem dan even contact met ons op.

KARTEN MET TIJDRIT EN ENDURANCE RACE

Karten is wellicht het meest favoriete onderdeel binnen ons partycentrum. Onze fraai aangelegde indoor kartbaan van 552 meter lang biedt genoeg mogelijkheden om iedereen als een echte coureur over het circuit te laten racen. Voor liefhebbers bieden we dan ook verschillende kart-arrangementen. Kiest u ervoor om een middag vrij rond te rijden om het karten eerst onder de knie te krijgen? Gaat u meteen de competitie aan met een tijdrit? Of daagt u uw collega’s of vrienden uit met een endurance race in teamverband?

SPANNENDE LASERGAME ARRANGEMENTEN

Toe aan wat extra adrenaline? Boek dan vooral een lasergame-arrangement. Het avontuur wordt aangegaan in onze gigantische lasergame-hal waarbij bijzondere lichtshows en realistische geluidseffecten het spektakel nog spannender maken. Strijd in teams, bespreek missies en tactiek en voer de ranglijst aan met de hoogste scores. Wie het eenmaal heeft gespeeld, wil vaak revanche, dus daarom bieden we verschillende pakketten aan waarbij het spel meerdere keren na elkaar kan worden gespeeld.

Voor ieder wat wils

ARRANGEMENT OP MAAT?