SilverStone-Grill Combi

SilverStone-Grill Combi


De Silverstone Grill Combi staat garant voor een spectaculaire en sensationele avond met veel gezelligheid. Ideaal voor een teamuitje, bedrijfsfeest of ander evenement. Al te boeken vanaf twee personen en ook geschikt voor kinderen of kinderfeestjes. Het Silverstone Grill Combi arrangement bestaat uit maar liefst drie activiteiten: karten, laser gamen en steengrillen. Zijn jullie klaar voor een adrenalineverhogende strijd op onze spectaculaire kartbaan en in de lasergame-arena? Neem nu gemakkelijk online contact met ons op!

 

Combineer gezelligheid met de spanning van karten en lasergamen

Het Silverstone Grill Combi arrangement biedt twee spectaculaire activiteiten, die afgesloten worden met steengrillen in ons gezellige themarestaurant. Het kartcircuit is maar liefst 552 meter lang en bevat veel scherpe bochten om ieders stuurmanskunsten te testen. Komt u als eerste over de finish? Probeer daarna om zoveel mogelijk punten te scoren met lasergamen in de spectaculaire lasergame-arena.

 

Programma van het Silverstone Grill Combi arrangement

De ontvangst vindt plaats in de centrale horeca, waar u zich met uw teamgenoten klaarmaakt voor een rit op onze sensationele kartbaan en een uitgebreide briefing krijgt over het karten. Nadat u met elkaar gestreden heeft om de felbegeerde eerste plaats geniet u van een kleine pauze met een hapje en een drankje. Aansluitend krijgt u een briefing over het lasergamen en wacht vervolgens een indrukwekkend samenspel van moderne lichtshows en denderende geluidseffecten op u. U begeeft zich naar een maar liefst 1500 vierkante meter grote futuristische wereld om te laser gamen. Uiteraard krijgt u na afloop een scorelijst mee om te zien wie de meeste punten heeft gescoord. Hierna gaat u gezamenlijk heerlijk en welverdiend ontspannen en Silverstone-grillen in een van de themarestaurants.Het steengrill-menu bestaat uit:

  • een diversiteit aan vleesgerechten
  • patat frites
  • salade
  • sauzen
  • garnituur

Andere buffetten zijn op verzoek ook mogelijk. Heeft een teamgenoot speciale dieetwensen? Geen probleem! Laat het ons tijdig weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

 

Prijs van het arrangement

De kosten voor het complete Silverstone Grill Combi arrangement, bestaande uit karten en laser gamen, inclusief briefings en scorelijsten, met aansluitend heerlijk steengrillen in het themarestaurant, bedragen slechts €45 incl. btw per persoon (minimum van twee personen).

 

Kom ook naar het leukste Partycenter van Noord-Holland!

Het Silverstone Grill Combi arrangement is een van de beste manieren om de sfeer te proeven van onze activiteiten, terwijl u ook lekker samen aan tafel geniet. Silverstone is zeer centraal gelegen in de omgeving Amstelveen en Amsterdam, en is daarmee erg geschikt voor iedereen die iets te vieren heeft, een teamuitje of bedrijfsfeest met veel gezelligheid zoekt. Maak meteen een reservering voor de door u gewenste datum. We nemen dan spoedig contact met u op!

SilverStone-Grill Combi

Minimum aantal personen: 2

€ 45.00

Incl BTW P.P.

 

Simple Share Buttons