Karten Silver

Karten Silver

Laat de coureur in u los en doe mee met een kartwedstrijd op de sensationele kartbaan van Silverstone. Kom met uw collega’s, familie of vrienden naar het leukste Partycenter van Noord-Holland, slechts 10 minuten van Amsterdam of Haarlem. Een kartwedstrijd is een perfecte manier om het echte competitiegevoel te krijgen. Het Karten Silver arrangement is ook perfect te combineren met een heerlijk barbecue- of steengrillbuffet in een van onze themarestaurants. Neem nu contact op!

 

Kartbaan Silverstone

Silverstone beschikt over een van de snelste indoor kartbanen van Nederland met een circuit van maar liefst 552 meter vol spectaculaire bochten. Karten doet u bij ons met de modernste karts van Interkart. Deze karts staan bekend om hun goede rijeigenschappen en geven u tegelijkertijd het echte racegevoel, terwijl uw veiligheid gewaarborgd wordt. Ook jonge kinderen kunnen de kartbaan op. Met onze duokart kan een ouder karten, samen met een kind (vanaf vijf jaar). Voor de oudere kinderen hebben wij speciaal beveiligde karts. Karten is een leuke uitdaging voor jong en oud. Durft u het aan?

 

Programma Silverstone Karten Silver arrangement

U wordt hartelijk ontvangen in onze centrale horeca waar de race-overalls aangetrokken worden. Er volgt een briefing met uitleg over het karten en de kartbaan. Vervolgens volgt een vrije training om het gedrag van de kart en de mogelijkheden op de kartbaan rustig te verkennen. Na een kleine pauze volgt de echte strijd in een adrenalineverhogende tijdrit. De rondetijden worden door een computersysteem nauwkeurig bijgehouden, waarna de 15 beste bestuurders de kartbaan weer op gaan voor de spannende finalerace.

De winnaars van de eerste, tweede en derde plaats worden na de finalerace gehuldigd tijdens een prijsuitreiking met bekers op ons erepodium. Na de race ontvangt iedere deelnemer een overzicht van de gereden rondetijden.

 

Buffet na het karten?

Als u na het karten graag een hapje wilt blijven eten, dan kunt u gemakkelijk een barbecuebuffet (€ 23,50 p.p) of Silverstone steengrillen (€ 21,50 p.p.) aan het Karten Silver arrangement toevoegen. U gaat dan na de sensationele kartwedstrijd gezamenlijk eten in een van de themarestaurants. De menu’s bestaan uit een diversiteit aan vleesgerechten, patat, salade, sauzen en garnituur. Heeft u of een van uw groepsgenoten speciale dieetwensen? Dan houden we hier natuurlijk rekening mee.

 

Kom ook naar Silverstone in Noord-Holland!

Silverstone vindt u in Zwanenburg, tussen Amsterdam en Haarlem. Parkeren doet u er gratis. Maak alvast een reservering op de door u gewenste datum, dan nemen we spoedig contact met u op. Ook voor overige vragen of verzoeken staan we u graag te woord.

Karten Silver

Minimum aantal personen: 10

€ 44.50

Incl BTW P.P.

 

Simple Share Buttons