Karten Gold

Karten Gold

Een kartwedstrijd is iets wat u absoluut eens moet meemaken. Ervaar de sensatie van de racewereld en voel de adrenaline stromen terwijl u probeert uw collega, vriend of familielid in een scherpe bocht te passeren. Ook ideaal voor een bedrijfsfeest of teamuitje. U bent van harte welkom in het leukste Partycenter van Noord-Holland, gelegen op slechts 10 minuten van Amsterdam of Haarlem. Het Karten Gold arrangement bestaat uit een echte kartwedstrijd, waarbij u eerst de kartbaan vrij kunt verkennen, daarna twee sensationele tijdritten rijdt, gevolgd door een spannende finalerace. Na de kartwedstrijd is het arrangement uitstekend te combineren met een compleet buffet: heerlijk barbecueën of steengrillen. Maak nu gemakkelijk online een afspraak!

 

Kartbaan Silverstone

De kartbaan van Silverstone staat bekend als een van de snelste indoor kartbanen in heel Nederland en bevat een groot aantal spectaculaire bochten, waarmee u uw rijkunsten naar een hoger niveau tilt. We beschikken over moderne karts van Interkart, die goede rijeigenschappen hebben en u het echte racegevoel geven. Ook voor kinderen, van jong tot wat ouder, zijn er mogelijkheden om zelf te karten met speciaal beveiligde karts, of ze kunnen meerijden in een duokart. Karten als uitje is voor veel mensen een echt hoogtepunt. Sportief, avontuurlijk en sensationeel! Rijdt u bij ons het baanrecord?

 

Programma Silverstone Karten Gold arrangement

Het Karten Gold arrangement is een volwaardige kartervaring met een echte kartwedstrijd. We ontvangen u in onze centrale horeca, waar u de speciale race-overall aantrekt. U krijgt uitleg over de kartbaan en de bediening van de karts, waarna u zonder tijdsdruk de eerste rondjes op de kartbaan mag maken. Binnen de kortste keren kent u elke bocht in de baan en bent u klaar voor het echte werk. U rijdt maar liefst twee tijdritten en probeert uw vrienden, familie of collega’s te verslaan.

De rondetijden van alle deelnemers worden door het computersysteem exact bijgehouden, waarna de 15 snelste bestuurders een spectaculaire finale gaan rijden. Hieruit volgen de nummers een, twee en drie, die op ons erepodium worden uitgenodigd en een prijs ontvangen. Na de race ontvangt iedereen een overzicht met de gereden rondetijden, om elkaar er later nog even aan te herinneren dat u toch echt sneller was.

 

Buffet na het karten?

Maak uw Karten Gold arrangement compleet met een heerlijk buffet na de race. Wij bieden onder meer een barbecuebuffet (€ 23,50 p.p) en Silverstone steengrillbuffet (€ 21,50 p.p.) aan. Na een intensieve middag is het daarmee lekker en gezellig ontspannen in een van onze themarestaurants. U krijgt de keuze uit een diversiteit aan vleesgerechten, patat, salade met sauzen en garnituur.

Silverstone is gevestigd in Zwanenburg, gunstig gelegen tussen Amsterdam en Haarlem. Maak een reservering en we nemen spoedig contact met u op. Zien we u binnenkort op onze kartbaan?

Karten Gold

Minimum aantal personen: 10

€ 58.00

Incl BTW P.P.

 

Simple Share Buttons