Silverstone Partycenter – Lasergamen

Lasergamen Amsterdam

Zin om te gaan lasergamen nabij Amsterdam? Kom naar Silverstone Partycentrum. Bij ons vindt je de meest extreme indoor lasergame arena van Europa. Met een oppervlakte van maar liefst 1700 vierkante meter! Lasergamen is het perfecte uitje voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of familie-uitje. Dit kan bij ons al vanaf € 12,50 per spel.

Laat je adrenaline stijgen door je tegenstanders te elimineren of juist onder vuur te worden genomen. Wil je direct reserveren? Neem contact op via 020-4973858 of reserveer online.

Lasergamen Amsterdam

Zin om te gaan lasergamen nabij Amsterdam? Kom naar Silverstone Partycentrum. Bij ons vindt je de meest extreme indoor lasergame arena van Europa. Met een oppervlakte van maar liefst 1700 vierkante meter! Lasergamen is het perfecte uitje voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of familie-uitje. Dit kan bij ons al vanaf € 11,00 per spel.

Laat je adrenaline stijgen door je tegenstanders te elimineren of juist onder vuur te worden genomen. Wil je direct reserveren? Neem contact op via 020-4973858 of reserveer online.

Hoe werkt lasergamen bij Silverstone?

Indoor lasergamen bij Silverstone is een waar spektakel. Je zal versteld staan van de DMX lichtshow en de denderende geluidseffecten. Het is 15 minuten pure actie en sensatie, in teamverband of solo! Lasergame is een perfecte uitdaging voor het verhogen van de teamspirit. Dus daag je vrienden, familie of collega’s uit voor een spectaculaire laserbattle en beleef de meest unieke lasersensatie ooit. Bekijk ook onze lasergame arrangementen .

Lasergame spel is groot hier, super [..]
Frank Reijn - Google review

Hi-tech NRG-pack

Tijdens het lasergame spel draag je een modern lichtgewicht pak met een ingebouwd hi-tech computersysteem. Dit is een zogenaamd NRG-pack, voorzien van een aantal raakpunten. Aan het pak is een dual coloured laser-gun bevestigd waarmee je de tegenstander een paar seconden kunt uitschakelen. Het ingebouwde computersysteem registreert de behaalde scores live. Het systeem zorgt tevens voor de score-sheets aan het einde van deze sensationele en unieke belevenis.

Onze top arrangementen

Verschillende arrangementen kunnen worden uitgebreid met 55 minuten bowlen. Op deze manier is het simpel om een arrangement samen te stellen voor iedereen. Hieronder enkele voorbeelden.

LASERGAME & GRILLEN
LASERGAME & GRILLEN
– Briefing lasergame
– Tweemaal lasergamen
– Scorelijst
– Silverstone-grillen
SILVERSTONE-GRILL COMBI
SILVERSTONE-GRILL COMBI
– Briefing
– Eenmaal karten
– Eenmaal lasergame
– Silverstone-grillen
DOUBLE SHOOT & FOOD
DOUBLE SHOOT & FOOD
– Briefing lasergame
– Tweemaal lasergamen
– Scorelijst
– Kindermenu

Alle arrangementen te combineren met elkaar en met Steengrillen, onze buffetten of gerecht(en) van onze a la carte. Tevens is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te breiden met 55 minuten bowlen.
Wil je meer informatie over onze lasergame arrangementen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van meer informatie. Je kunt ons bereiken via 020-4973858 of info@silverstone.nl .

SILVERSTONE LASERGAMES: DURF JIJ HET ?

The Living Dead Monsters

De lasergame arena is voorzien van nieuwe Monsters. Deze zijn uniek in de wereld en zeer heftig!! Een extreme ervaring welke je meegemaakt moet hebben. Echter kunnen deze voor sommige spelers iets te veel indruk maken. Op verzoek kunnen wij deze vooraf of tijdens het spelen uitschakelen.

Betreden is op eigen risico en inschatting!

Silverstone Lasergames:

VOTED:
Most Extreme Lasergame Arena in Europe

Kinderfeestje

Kinderfeestje lasergamen
Op zoek naar een leuk uitje voor je kinderfeestje nabij Amsterdam ? Lasergamen bij Silverstone is uitermate geschikt voor een kinderfeestje. Tijdens een kinderfeestje is het altijd gaaf om een spannende activiteit te doen en dat is lasergamen nou precies. Nodig je beste vriendjes en vriendinnetjes uit en ga tegen elkaar strijden in de lasergame arena van Silverstone. Probeer zo snel mogelijk het andere team te vinden en uit te schakelen. Probeer tegelijkertijd jouw team ook nog eens te beschermen. En pas op, want er zijn listige hoeken en doorgangen waar iemand uit het niets vandaan kan komen. Zoveel adrenaline heb je waarschijnlijk nog niet gevoeld.

Lasergame richtlijnen
Om mee te kunnen doen aan het indoor lasergamen bij Silverstone gelden een paar richtlijnen. Je dient ten minste 1.40 meter te zijn om de lasergame arena te mogen betreden. Dit is voor de veiligheid. Daarnaast is het belangrijk dat je niet bang bent in het donker. Ook moet je tegen felle lichtshows kunnen. Dat maakt deze lasergame ervaring namelijk tot een waar spektakel. Ben je dus boven de 1.40 meter en heb je zin in een adrenaline boost? Kom dan lasergamen nabij Amsterdam in het Silverstone Partycentrum.

Willen jullie nog meer adrenaline? Dan kunnen jullie er ook voor kiezen te gaan karten en lasergamen. Voor deze combi karten en lasergamen bieden we een mooi arrangement aan. Hierdoor kan je van beide activiteiten genieten. We zien jullie snel bij Silverstone. Dat is lasergamen nabij Amsterdam in de meest extreme arena van Europa!

Geweldige kinderfeestje gevierd. We werden goed ontvangen en alles
wordt netjes op tijd verzorgd! Echt een top plek!
R. Klank - Google review