Silverstone Partycenter – Lasergamen

Zin om te gaan lasergamen in de omgeving Amsterdam? Silverstone Partycentrum nabij Amsterdam en Haarlem heeft de meest extreme indoor lasergame arena van Europa. Waan je in een wereld waarvan je niet wist dat deze bestond. Tijdens het lasergamen zal je versteld staan van de DMX lichtshow en de denderende geluidseffecten. Dit alles in een futuristische wereld van maar liefst 1700 vierkante meter. Laat je adrenaline stijgen door je tegenstanders te elimineren of juist onder vuur te worden genomen door je tegenstanders. Lasergamen is het perfecte uitje voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of familie-uitje.

Lasergamen bij Silverstone
Indoor lasergamen bij Silverstone nabij Amsterdam is een waar spektakel. Het is 15 minuten pure actie en sensatie, in teamverband of solo! Dus daag je vrienden, familie of collega’s uit voor een spectaculaire laserbattle en beleef de meest unieke lasersensatie ooit.

Lasergame is een perfecte uitdaging voor het verhogen van de teamspirit. Tijdens het lasergame spel draag je een modern lichtgewicht pak met een ingebouwd hi-tech computersysteem: een zogenaamd NRG-pack, voorzien van een aantal raakpunten. Aan het pak is een dual coloured laser-gun bevestigd waarmee je de tegenstander een paar seconden kunt uitschakelen. Het ingebouwde computersysteem registreert de behaalde scores live en zorgt voor de score-sheets aan het einde van deze sensationele en unieke belevenis.

Onze top arrangementen

LASERGAME & GRILLEN
LASERGAME & GRILLEN
– Briefing lasergame
– Tweemaal lasergamen
– Scorelijst
– Silverstone-grillen
Meer informatie
SILVERSTONE-GRILL COMBI
SILVERSTONE-GRILL COMBI
– Briefing
– Eenmaal karten
– Eenmaal lasergame
– Silverstone-grillen
Meer informatie
DOUBLE SHOOT & FOOD
DOUBLE SHOOT & FOOD
– Briefing lasergame
– Tweemaal lasergamen
– Scorelijst
– Kindermenu
Meer informatie
Meer arrangementen

Alle arrangementen te combineren met elkaar en met Steengrillen, onze buffetten of gerecht(en) van onze a la carte. Tevens is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te breiden met 55 minuten bowlen.

SILVERSTONE LASERGAMES: DURF JIJ HET ?

The Living Dead Monsters

De lasergame arena is voorzien van nieuwe Monsters. Deze zijn uniek in de wereld en zeer heftig!! Een extreme ervaring welke je meegemaakt moet hebben. Echter kunnen deze voor sommige spelers iets te veel indruk maken. Op verzoek kunnen wij deze vooraf of tijdens het spelen uitschakelen.

Betreden is op eigen risico en inschatting!

Silverstone Lasergames:

VOTED:
Most Extreme Lasergame Arena in Europe

Kinderfeestje

Kinderfeestje lasergamen
Op zoek naar een leuk uitje voor je kinderfeestje nabij Amsterdam? Lasergamen bij Silverstone is uitermate geschikt voor een kinderfeestje. Tijdens een kinderfeestje is het altijd gaaf om een spannende activiteit te doen en dat is lasergamen nou precies. Nodig je beste vriendjes en vriendinnetjes uit en ga tegen elkaar strijden in de lasergame arena van Silverstone. Probeer zo snel mogelijk het andere team te vinden en uit te schakelen en probeer tegelijkertijd jouw team te beschermen. En pas op, want er zijn listige hoeken en doorgangen waar iemand uit het niets vandaan kan komen. Zoveel adrenaline heb je waarschijnlijk nog niet gevoeld.

Lasergame richtlijnen
Om mee te kunnen doen aan het indoor lasergamen bij Silverstone gelden een paar richtlijnen. Je dient ten minste 1.40 meter te zijn om de lasergame arena te mogen betreden. Dit is voor de veiligheid. Daarnaast is het belangrijk dat je niet bang bent in het donker en tegen felle lichtshows kan. Dat maakt deze lasergame ervaring namelijk tot een waar spektakel. Ben je dus boven de 1.40 meter en heb je zin in een adrelinaline boost? Kom dan lasergamen nabij Amsterdam in het Silverstone Partycentrum.

Willen jullie nog meer adrenaline? Dan kunnen jullie er ook voor kiezen te gaan karten en lasergamen. Voor deze combi karten en lasergamen bieden we een mooi arrangement aan, waardoor je van beide activiteiten kan genieten. We zien jullie snel bij Silverstone!

Prijs informatie

KOM LASERGAMEN BIJ SILVERSTONE

Online reserveren