Loading...
Lasergamen 2018-02-22T16:40:03+00:00

Silverstone Partycenter – Lasergamen

Silverstone Partycentrum heeft de meest extreme lasergame arena van Europa. Kom naar Silverstone in Zwanenburg, vlak bij Amsterdam en omgeving. Waan je in een wereld waarvan je niet wist dat deze bestond. Tijdens het lasergamen zult u versteld staan van de DMX lichtshow en denderende geluidseffecten. Dit alles in een futuristische wereld; dual-level & multi-themed arena’s van maar liefst 1700 vierkante meter. Uw adrenaline stijgt, als u onder vuur wordt genomen door uw tegenstanders, terwijl u zich naast een echte MIG-21 straaljager bevindt.

Lasergame bij Silverstone is een waar spektakel, 15 minuten pure actie en sensatie, in teamverband of solo! Dus daag je vrienden, familie of collega’s uit voor een spectaculaire laserbattle en beleef de meest unieke lasersensatie ooit. De lengte voor het lasergamen is vanaf 1.40 meter.
Lasergame is een perfecte uitdaging voor het verhogen van de teamspirit. Tijdens het lasergame spel draagt u een modern lichtgewicht pak met een ingebouwd hi-tech computersysteem: een zogenaamd NRG-pack, voorzien van een aantal raakpunten. Aan het pak is een dual coloured laser-gun bevestigd waarmee u uw tegenstander een paar seconden kunt uitschakelen. Het ingebouwde computersysteem registreert de behaalde scores live en zorgt voor de score-sheets aan het einde van deze sensationele en unieke belevenis.

Voor of na lasergame kunt u natuurlijk gebruik maken van onze diverse horeca gelegenheden voor een hapje en een drankje.
Er zijn tevens vele arrangementen mogelijk voor feesten en partijen, waarbij u diverse activiteiten kunt combineren met een lekker diner naar keuze. Lasergame is geschikt voor jong en oud en daarom ook perfect te combineren met onze arrangementen voor kinderfeestjes.

SILVERSTONE LASERGAMES: DURF JIJ HET ?

The Living Dead Monsters

De lasergame arena is voorzien van nieuwe Monsters. Deze zijn uniek in de wereld en zeer heftig!! Een extreme ervaring welke je meegemaakt moet hebben. Echter kunnen deze voor sommige spelers iets te veel indruk maken. Op verzoek kunnen wij deze vooraf of tijdens het spelen uitschakelen.

Betreden is op eigen risico en inschatting!

Silverstone Lasergames:

VOTED:
Most Extreme Lasergame Arena in Europe

Onze top arrangementen

LASERGAME & GRILLEN
LASERGAME & GRILLEN
– Briefing lasergame
– Tweemaal lasergamen
– Scorelijst
– Silverstone-grillen
Meer informatie
SILVERSTONE-GRILL COMBI
SILVERSTONE-GRILL COMBI
– Eenmaal karten
– Eenmaal lasergame
– Silverstone-grillen
Meer informatie
DOUBLE SHOOT & FOOD
DOUBLE SHOOT & FOOD
– Briefing lasergame
– Tweemaal lasergamen
– Scorelijst
– Kindermenu
Meer informatie
Meer arrangementen

Alle arrangementen te combineren met elkaar en met Steengrillen, onze buffetten of gerecht(en) van onze a la carte. Tevens is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te breiden met 55 minuten bowlen.

Prijs informatie

KOM LASERGAMEN BIJ SILVERSTONE

Online reserveren