Lasergamen
 

Lasergamen

Silverstone Partycentrum heeft de grootste en mooiste lasergame arena van Europa. Kom naar Silverstone in Zwanenburg, vlak bij Amsterdam en omgeving. Waan je in een wereld waarvan je niet wist dat deze bestond. Tijdens het lasergamen zult u versteld staan van de moderne lichtshow en denderende geluidseffecten. Dit alles in een futuristische wereld van maar liefst 1500 vierkante meter. Uw adrenaline stijgt, als u onder vuur wordt genomen door uw tegenstanders, terwijl u zich naast een echte MIG-21 straaljager bevindt. Lasergame bij Silverstone is een waar spektakel! Dus daag je vrienden, familie of collega’s uit voor een spectaculaire laserbattle en beleef de meest unieke lasersensatie ooit. De lengte voor het lasergamen is vanaf 1.40 meter.

Lasergame is een perfecte uitdaging voor het verhogen van de teamspirit.Tijdens het lasergame spel draagt u een modern lichtgewicht pak met een ingebouwd hi-tech computersysteem: een zogenaamd NRG-pack, voorzien van een aantal raakpunten. Aan het pak is een laser-gun bevestigd waarmee u uw tegenstander een paar seconden kunt uitschakelen.Het ingebouwde computersysteem registreert de behaalde scores en zorgt voor de score-sheets aan het einde van deze sensationele en unieke belevenis.

video-karten

Lasergamen: topsport !

Voor of na lasergame kunt u natuurlijk gebruik maken van onze diverse horeca gelegenheden voor een hapje en een drankje.

Er zijn tevens vele arrangementen mogelijk voor feesten en partijen, waarbij u diverse activiteiten kunt combineren met een lekker diner naar keuze. Lasergame is geschikt voor jong en oud en daarom ook perfect te combineren met onze arrangementen voor kinderfeestjes!

Prijzen

1 Spel lasergame (15 minuten) € 10,00 p.p.
Zondagavond na 18.00 uur 1 spel lasergame € 5,00 p.p.
   
 Discountdagen*: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag tot 18.00 uur
 2 Spellen lasergame (2x 15 minuten) € 15,00 p.p.
 3 Spellen lasergame (3x 15 minuten) € 20,00 p.p.
 *Bekijk de openingstijden.
   
Reserveren mogelijk.

Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers.

Arrangementen

Bij Silverstone hebben wij ook op het gebied van arrangementen voor ieder wat wils.
Op onze arrangementen pagina hebben wij een overzicht van al onze arrangementen. Staat het ideale arrangement er niet tussen, neem dan even contact met ons op zodat wij u een arrangement op maat aan kunnen bieden.

Een overzicht van onze top 3 lasergame arrangementen:

Klik hier voor een overzicht van al onze arrangementen.

 

 

Shuttle2Amsterdam:
 
 
Tripadvisor:


Simple Share Buttons