Lasergamen
 

Lasergamen

Silverstone Partycentrum heeft de meest extreme lasergame arena van Europa. Kom naar Silverstone in Zwanenburg, vlak bij Amsterdam en omgeving. Waan je in een wereld waarvan je niet wist dat deze bestond. Tijdens het lasergamen zult u versteld staan van de DMX lichtshow en denderende geluidseffecten. Dit alles in een futuristische wereld; dual-level & multi-themed arena’s van maar liefst 1700 vierkante meter. Uw adrenaline stijgt, als u onder vuur wordt genomen door uw tegenstanders, terwijl u zich naast een echte MIG-21 straaljager bevindt. NIEUW zijn de “Living Dead Monsters”, geïmporteerd uit Amerika, die op u afkomen en zelfs over u heen vliegen, uniek in de wereld!!

Lasergame bij Silverstone is een waar spektakel, 15 minuten pure actie en sensatie, in teamverband of solo! Dus daag je vrienden, familie of collega’s uit voor een spectaculaire laserbattle en beleef de meest unieke lasersensatie ooit. De lengte voor het lasergamen is vanaf 1.40 meter.

Lasergame is een perfecte uitdaging voor het verhogen van de teamspirit. Tijdens het lasergame spel draagt u een modern lichtgewicht pak met een ingebouwd hi-tech computersysteem: een zogenaamd NRG-pack, voorzien van een aantal raakpunten. Aan het pak is een dual coloured laser-gun bevestigd waarmee u uw tegenstander een paar seconden kunt uitschakelen.

video-karten

Lasergamen: topsport !

Het ingebouwde computersysteem registreert de behaalde scores live en zorgt voor de score-sheets aan het einde van deze sensationele en unieke belevenis.
Voor of na lasergame kunt u natuurlijk gebruik maken van onze diverse horeca gelegenheden voor een hapje en een drankje.

Er zijn tevens vele arrangementen mogelijk voor feesten en partijen, waarbij u diverse activiteiten kunt combineren met een lekker diner naar keuze. Lasergame is geschikt voor jong en oud en daarom ook perfect te combineren met onze arrangementen voor kinderfeestjes!

LET OP: De lasergame arena is voorzien van nieuwe Monsters. Deze zijn uniek in de wereld en zeer heftig!! Een extreme ervaring welke je meegemaakt moet hebben.
Echter kunnen deze voor sommige spelers iets te veel indruk maken. Op verzoek kunnen wij deze vooraf of tijdens het spelen uitschakelen.

Betreden is op eigen risico en inschatting!

video-monsters

Prijzen

1 Spel lasergame (15 minuten) € 10,00 p.p.
Zondagavond na 18.00 uur 1 spel lasergame € 5,00 p.p.
   
 Discountdagen*: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag tot 18.00 uur
 2 Spellen lasergame (2x 15 minuten) € 15,00 p.p.
 3 Spellen lasergame (3x 15 minuten) € 20,00 p.p.
 *Bekijk de openingstijden.
   
Reserveren mogelijk.

Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers.

Arrangementen

Bij Silverstone hebben wij ook op het gebied van arrangementen voor ieder wat wils.
Op onze arrangementen pagina hebben wij een overzicht van al onze arrangementen. Staat het ideale arrangement er niet tussen, neem dan even contact met ons op zodat wij u een arrangement op maat aan kunnen bieden.

Een overzicht van onze top 3 lasergame arrangementen:

Klik hier voor een overzicht van al onze arrangementen.

 

 

Shuttle2Amsterdam:
 
 
Tripadvisor:


Simple Share Buttons