Silverstone Partycenter – Kinderkarten

Bij Silverstone kun je ook kinderkarten vanaf 10 jaar en een lengte van 1.35m. Dat is niet bij iedere kartbaan mogelijk, maar bij deze kartbaan in de omgeving van Amsterdam bieden we voor zoveel mogelijk leeftijden deze avontuurlijke belevenis aan. Dus wil je graag zelf kinderkarten of bijvoorbeeld voor je kinderfeestje? Kom dan gewoon kinderkarten bij Silverstone Amsterdam.

Wanneer kinderkarten?

Wat zijn de voorwaarden om te mogen kinderkarten? Wanneer je langer bent dan 1.35m en ouder dan 10 jaar kan je zelfstandig gaan karten, je dient dan wel een volwassene mee te nemen. Deze volwassene kan dan het kartkaartje ondertekenen voor je. Zo kun je alsnog zelfstandig over één van de snelste kartbanen van Nederland scheuren. ( LET OP : Kinderkarten is van dinsdag t/m donderdag )

Een andere mogelijkheid is om samen met een volwassene te gaan karten in een duokart. De duokart is geschikt voor een ouder, om samen met een kind (vanaf vijf jaar) te gaan karten. Het duokarten geeft je samen veel plezier. Wil je graag duokarten? Hiervoor is reserveren wenselijk, omdat dit exclusieve karts zijn waar je in gaat zitten.

Onze top kinderarrangementen

Veel mensen denken vaak dat karten op jonge leeftijd niet mogelijk is, maar het tegendeel is waar. Kinderkarten bij Silverstone in Amsterdam is juist heel populair. Deze activiteit is ook perfect om te doen als kinderfeestje. Vind je het dus leuk om met je groepje vrienden of vriendinnen te gaan kinderkarten? Vier je kinderfeestje dan bij Silverstone in Amsterdam. Je kunt dan eerst alle adrenaline kwijt tijdens het karten en aansluitend lekker met z’n allen gaan eten, bijvoorbeeld een kindermenu. Je kan het karten uiteraard ook combineren met lasergamen en/of bowlen. Dan is het feestje compleet. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een kinderfeestje? Bekijk dan de kinderfeestjes arrangementen.

DOUBLE SPEED
DOUBLE SPEED
– Tweemaal karten
– Scorelijst en kartcertificaat
– Medaille voor de jarige job
– Kindermenu
ONE SPEED & SHOOT
ONE SPEED & SHOOT
– Eenmaal karten
– Scorelijst en kartcertificaat
– Eenmaal lasergame
– Kindermenu
DOUBLE SHOOT & FOOD
DOUBLE SHOOT & FOOD
– Briefing lasergame
– Tweemaal lasergamen
– Scorelijst
– Kindermenu

Alle arrangementen zijn te combineren met elkaar en met steengrillen, onze buffetten of gerecht(en) van onze a la carte. Tevens is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te breiden met 55 minuten bowlen.

Prijs informatie

KOM KINDERKARTEN BIJ SILVERSTONE