Loading...
Kinderkarten 2018-03-22T15:50:55+00:00

Silverstone Partycenter – Kinderkarten

Bij Silverstone kun je ook kinderkarten vanaf een leeftijd van 5 jaar. Dat is niet bij iedere kartbaan mogelijk, maar bij deze kartbaan in Amsterdam bieden we voor zoveel mogelijk leeftijden deze avontuurlijke belevenis aan. Dus wil je graag zelf kinderkarten of bijvoorbeeld voor je kinderfeestje? Kom dan gewoon kinderkarten bij Silverstone Amsterdam.

Wanneer kinderkarten?

Wat zijn de voorwaarden om te mogen kinderkarten? Wanneer je langer bent dan 1.45m en ouder dan 16 jaar mag je volledig zelfstandig gaan karten. Ben je jonger dan 16 jaar, dan ben je ook van harte welkom om te gaan kinderkarten maar dan dien je wel een volwassene mee te nemen. Deze volwassene kan dan het kartkaartje ondertekenen voor je. Zo kun je alsnog zelfstandig over één van de snelste kartbanen van Nederland scheuren.

Een andere mogelijkheid is om samen met een volwassene te gaan karten in een duokart. De duokart is geschikt voor een ouder, om samen met een kind (vanaf vijf jaar) te gaan karten. Het duokarten geeft je samen veel plezier. Wil je graag duokarten? Hiervoor is reserveren wenselijk, omdat dit exclusieve karts zijn waar je in gaat zitten.

Onze top kinderarrangementen

Veel mensen denken vaak dat karten op jonge leeftijd niet mogelijk is, maar het tegendeel is waar. Kinderkarten bij Silverstone in Amsterdam is juist heel populair. Deze activiteit is ook perfect om te doen als kinderfeestje. Vind je het dus leuk om met je groepje vrienden of vriendinnen te gaan kinderkarten? Vier je kinderfeestje dan bij Silverstone in Amsterdam. Je kunt dan eerst alle adrenaline kwijt tijdens het karten en aansluitend lekker met z’n allen gaan eten, bijvoorbeeld steengrillen. Dan is het feestje compleet. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een kinderfeestje? Bekijk dan de kinderfeestjes arrangementen.

DOUBLE SPEED
DOUBLE SPEED
– Tweemaal karten
– Scorelijst en kartcertificaat
– Medaille voor de jarige job
– Kindermenu
Meer informatie
ONE SPEED & SHOOT
ONE SPEED & SHOOT
– Eenmaal karten
– Scorelijst en kartcertificaat
– Eenmaal lasergame
– Kindermenu
Meer informatie
EVENEMENTEN HAL EN SPEED
EVENEMENTEN HAL EN SPEED
– Eenmaal karten
– Scorelijst en kartcertificaat
– Evenementen hal
– Kindermenu
Meer informatie
Meer arrangementen

Alle arrangementen te combineren met elkaar en met Steengrillen, onze buffetten of gerecht(en) van onze a la carte. Tevens is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te breiden met 55 minuten bowlen.

Prijs informatie

KOM KINDERKARTEN BIJ SILVERSTONE

Online reserveren