Silverstone Partycenter – Karten

Karten Amsterdam

Wil je graag karten in Amsterdam? Dan ben je bij Silverstone aan het juiste adres. Silverstone heeft één van de snelste indoor kartbanen van Nederland. Daarbij bestaat het kartcircuit uit vele spectaculaire bochten en is het maar liefst 552 meter lang. Dé ingrediënten voor een spectaculaire ervaring. Kom dus snel indoor karten bij de leukste kartbaan van Amsterdam & omgeving met gratis parkeergelegenheid.

Indoor karten voor iedereen

Bij Silverstone kun je al indoor karten vanaf 8 jaar en een lengte van 1.45m. Wanneer je onder deze grens valt kun je alsnog mee karten, maar dan in een duokart gezamenlijk met een volwassen persoon. Het karten in Amsterdam is dus echt bedoeld voor jong en oud en voor iedere gelegenheid. Of je nou zelf lekker wat rondjes wilt rijden of dat je met familie, een bedrijfsuitje of verjaardagsfeestje wilt karten in Amsterdam, het kan allemaal bij Silverstone. Iedereen is welkom!

Hoe werkt karten bij Silverstone?

Het indoor karten in Amsterdam west bestaat uit verschillende opties. De eerste optie is om per heat te betalen en lekker te gaan racen. Een heat met karten duurt 10 minuten. Dat klinkt misschien kort, maar als je eenmaal in de kart zit merk je dat je heel wat rondjes kunt rijden. Je kunt het aantal heats dus helemaal zelf bepalen. Op dinsdag, woensdag en zondag vanaf 18.00uur krijg je korting op de heatprijzen.

De tweede optie is om een kartarrangement te nemen. Deze zijn voornamelijk geschikt voor groepen. Ze zijn volledig ingericht op bedrijfsuitjes, verjaardagen etc., waardoor je je verder nergens zorgen over hoeft te maken. De verschillende arrangementen zijn: Karten Silver, Double Speed en One Speed & Shoot.

Onze top arrangementen

KARTEN SILVER
KARTEN SILVER
– Briefing karten
– Vrijetijdrit
– Tijdrit
– Finale race
– Prijsuitreiking met bekers
Meer informatie
DOUBLE SPEED
DOUBLE SPEED
– Tweemaal karten
– Scorelijst en kartcertificaat
– Medaille voor de jarige job
– Kindermenu
Meer informatie
ONE SPEED & SHOOT
ONE SPEED & SHOOT
– Eenmaal karten
– Scorelijst en kartcertificaat
– Eenmaal lasergame
– Kindermenu
Meer informatie
Meer arrangementen

Alle arrangementen te combineren met elkaar en met Steengrillen, onze buffetten of gerecht(en) van onze a la carte. Tevens is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te breiden met 55 minuten bowlen.

Prijs informatie

Waarom karten?

Bij karten gaat het om snelheid en behendigheid, met stuurmanskunst over de baan racen, om als eerste de finish te bereiken. Karten is avontuurlijk, sportief en fantastisch om te doen. Het geeft je direct veel adrenaline. Het is daarom ook de perfecte activiteit voor bedrijfsuitjes of verjaardagen.

Voor verjaardagen, bedrijfsuitjes en andere groepssamenstellingen kan er ook voor gekozen worden om in teamverband te gaan karten in Amsterdam. Met twee tot vier personen per team kan door middel van rijderswissels het stuur aan elkaar overgeven worden om daarmee als team de overwinning te behalen. Het leukste is natuurlijk om uiteindelijk de rondetijden van het indoor karten (door computer geregistreerd) in te zien en met elkaar te vergelijken om de winnaars te kunnen aanwijzen.

Materialen indoor karten Amsterdam

Bij Silverstone kun je indoor karten in de modernste karts met de innovatieve techniek van Interkart. De karts zijn supersnel en extreem veilig. Door de goede rijeigenschappen ervaar je het echte racegevoel en word je veiligheid gewaarborgd. Test de nieuwste materialen voor het karten dus uit bij Silverstone karten Amsterdam.

Kadobonnen

Geef een kadobon voor een kart heat bij Silverstone. Ideaal cadeau voor echte snelheid liefhebbers.

Bestel online

KOM KARTEN BIJ SILVERSTONE

Online reserveren