HOE SILVERSTONE ZORGT VOOR EEN VEILIGE OMGEVING

Bekijk maatregelen

Silverstone Partycenter – Karten

Karten Amsterdam

Wil je graag karten in Amsterdam? Kom dan naar Silverstone, een van de snelste indoorkartbanen van Nederland! Ons kartcircuit is maar liefst 552 meter lang en bestaat uit vele spectaculaire bochten. Karten kan bij ons al vanaf € 17,50 per heat, maar bekijk ook vooral onze kartarrangementen voor groepen!

Wil je direct reserveren? Neem contact op via 020-4973858 of reserveer online.

Bel: 020-4973858
Reserveer online

Karten Amsterdam

Wil je graag karten in Amsterdam? Kom dan naar Silverstone, een van de snelste indoorkartbanen van Nederland! Ons kartcircuit is maar liefst 552 meter lang en bestaat uit vele spectaculaire bochten. Karten kan bij ons al vanaf € 17,50 per heat, maar bekijk ook vooral onze kartarrangementen voor groepen!

Wil je direct reserveren? Neem contact op via 020-4973858 of reserveer online.

Bel: 020-4973858
Reserveer online

Hoe werkt karten bij Silverstone

Bij het indoor karten in Amsterdam-West heb je de keuze uit verschillende opties. De eerste optie is om per heat te betalen en lekker te gaan racen. Een heat met karten duurt 10 minuten. Dat klinkt misschien kort, maar als je eenmaal in de kart zit merk je dat je heel wat rondjes kunt rijden. Je kunt het aantal heats dus helemaal zelf bepalen. Op dinsdag, woensdag en zondag vanaf 18.00uur krijg je korting op de heat prijzen.

Super vette baan! Vriendelijk pesoneel
Sabrina Phillipsen - Google review

De tweede optie is om een kartarrangement te nemen. Onze arrangementen zijn voornamelijk geschikt voor groepen. Ze zijn volledig ingericht op bedrijfsuitjes, verjaardagen etc., waardoor je je verder nergens zorgen over hoeft te maken.
Wij hebben niet alleen arrangementen voor karten maar ook voor lasergamen en bowlen. Indien gewenst kunnen wij ook arrangementen op maat aanbieden.

Onze top arrangementen

KARTEN SILVER
KARTEN SILVER
– Briefing karten
– Vrijetijdrit
– Tijdrit
– Finale race
– Prijsuitreiking met bekers
Meer informatie
DOUBLE SPEED
DOUBLE SPEED
– Tweemaal karten
– Scorelijst en kartcertificaat
– Medaille voor de jarige job
– Kindermenu
Meer informatie
ONE SPEED & SHOOT
ONE SPEED & SHOOT
– Eenmaal karten
– Scorelijst en kartcertificaat
– Eenmaal lasergame
– Kindermenu
Meer informatie
Meer arrangementen
BEL: 020-4973858

Alle arrangementen te combineren met elkaar en met Steengrillen, onze buffetten of gerecht(en) van onze a la carte. Tevens is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te breiden met 55 minuten bowlen. Wil je meer informatie over onze kartarrangementen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van meer informatie. Je kunt ons bereiken via 020-4973858 of info@silverstone.nl .

Indoor karten voor jong en oud

Bij Silverstone kun je al indoor karten vanaf 8 jaar en een lengte van 1.35m (zie ook:kinderkarten ). Wanneer je onder deze grens valt kun je alsnog mee karten, maar dan in een duokart gezamenlijk met een volwassen persoon. Het karten is dus echt bedoeld voor jong en oud en voor iedere gelegenheid. Of je nou zelf lekker wat rondjes wilt rijden of dat je met familie, een bedrijfsuitje of verjaardagsfeestje wilt karten in Amsterdam, het kan allemaal bij Silverstone. Iedereen is welkom!

Hele gave kartbaan hebben ze daar. Uitdagende baan. Mooie zaal en bediening erg vriendelijk. Zeker een aanrader
Frank Oud - Google review

Prijs informatie

GEREDUCEERD TARIEF BIJ MEERDERE HEATS!

Online reserveren

Waarom karten?

Bij karten gaat het om snelheid en behendigheid, met stuurmanskunst over de baan racen, om als eerste de finish te bereiken. Karten is avontuurlijk, sportief en fantastisch om te doen. Het geeft je direct veel adrenaline. Het is daarom ook de perfecte activiteit voor bedrijfsuitjes of verjaardagen.

Voor verjaardagen, bedrijfsuitjes en andere groepssamenstellingen kan er ook voor gekozen worden om in teamverband te gaan karten in Amsterdam. Met twee tot vier personen per team kan door middel van rijderswissels het stuur aan elkaar overgeven worden om daarmee als team de overwinning te behalen. Het leukste is natuurlijk om uiteindelijk de rondetijden van het indoor karten (door computer geregistreerd) in te zien en met elkaar te
vergelijken om de winnaars te kunnen aanwijzen.

Materialen indoor karten Amsterdam

Bij Silverstone kun je indoor karten in de modernste karts met de innovatieve techniek van Interkart. De karts zijn supersnel en extreem veilig. Door de goede rijeigenschappen ervaar je het echte racegevoel en word je veiligheid gewaarborgd. Test de nieuwste materialen voor het karten dus uit bij Silverstone karten Amsterdam.

Veelgestelde vragen over karten

Voor het karten dien je minimaal 8 jaar te zijn en minimaal 1,35m lang.

Vanaf 15 personen is de heat vaak exclusief zijn het er minder kunnen wij dit aanvullen met andere personen.

Een heat is 10 minuten rijden op onze kartbaan.

Je kan al vanaf één persoon karten reserveren.
Wij hebben een handkart, graag bij het reserveren horen wij of je hier al ervaring mee hebt of niet.
Silverstone heeft geen douches, alleen bij het karten hebben wij een kleedruimte om een overall of een jasje aan te trekken.

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van meer informatie. Je kunt ons bereiken via 020-4973858 of info@silverstone.nl.

BEL: 020-4973858

Route naar Silverstone

Op zo’n 20 minuten rijden vanaf Amsterdam Centraal vind je Silverstone Party Center. We zijn dinsdag tot en met zondag geopend en er is gratis parkeergelegenheid. Kom je met de auto? Bereken dan hieronder direct je route. Kom je met het OV? Plan dan je reis via 9292.nl

Kadobonnen

Geef een kadobon voor een kart heat bij Silverstone. Ideaal cadeau voor echte snelheid liefhebbers.

Bestel online

KOM KARTEN BIJ SILVERSTONE