Karten
 

Karten

Silverstone heeft één van de snelste indoor kartbanen van Nederland. Het circuit bestaat uit vele spectaculaire bochten en is maar liefst 552 meter lang. Kom dus snel karten bij de leukste kartbaan van Amsterdam & omgeving met gratis parkeergelegenheid. Karten doet u bij ons met uitstekende materialen. Bij ons kart u met de modernste karts met de innovatieve techniek van Interkart. Door de goede rijeigenschappen ervaart u het echte racegevoel en wordt uw veiligheid gewaarborgd.

Sinds geruime tijd beschikt Silverstone ook over een duokart die geschikt is voor een ouder, om samen met een kind (vanaf vijf jaar) te karten, of kom karten met onze speciaal beveiligde karts voor kinderen. Karten is leuk voor iedereen, jong en oud. Durft u de uitdaging aan?

Bij karten gaat het om snelheid en behendigheid, met stuurmanskunst over de baan racen, om als eerste de finish te bereiken. Karten is avontuurlijk, sportief en fantastisch om te doen. Bij Silverstone kunt u karten op één van de snelste kartcircuits van Nederland.

Karten kan bij ons ook in teamverband. Met twee tot vier personen per team, kunnen zij door middel van rijderswissels het stuur aan elkaar overgeven om zo als team de overwinning te behalen. Karten is daarom bijzonder geschikt voor teambuilding ! De rondetijden van het karten worden door een computersysteem geregistreerd.

 

video-karten

Karten voor jong en oud

Na afloop krijgt iedere deelnemer een gespecificeerd overzicht van de resultaten en de gereden rondetijden.

Prijzen

1 Heat karten (10 minuten) € 13,50 p.p.
Duo Kart en circuitmedewerker (10 minuten) € 18,75
Duo kart en eigen begeleiding (10 minuten) € 18,75
   
 Discountdagen*: maandag, dinsdag, woensdag (gehele dag) en zondag na 18.00 uur
 2 heats karten (2x 10 minuten) € 23,50 p.p.
 3 heats karten (3x 10 minuten) € 34,50 p.p.
 *Bekijk de openingstijden.

 

Minimale lengte om zelf te karten 1.45m.
Voor kids onder de 16 jaar is deelname pas mogelijk als er een volwassene bij is en die voor hen het kartkaartje ondertekend heeft.

Duokart geschikt voor kleiner dan 1.45m ( reserveren gewenst )
Wij hebben ook een duokart voor volwassenen.

 

Arrangementen

Bij Silverstone hebben wij ook op het gebied van arrangementen voor ieder wat wils.
Op onze arrangementen pagina hebben wij een overzicht van al onze arrangementen. Staat het ideale arrangement er niet tussen, neem dan even contact met ons op zodat wij u een arrangement op maat aan kunnen bieden.

Een overzicht van onze top 3 kart arrangementen:

Klik hier voor een overzicht van al onze arrangementen.

 

 

Shuttle2Amsterdam:
 
 
Tripadvisor:


Simple Share Buttons