Loading...
Karten 2018-02-22T16:37:56+00:00

Silverstone Partycenter – Karten

Silverstone heeft één van de snelste indoor kartbanen van Nederland. Het circuit bestaat uit vele spectaculaire bochten en is maar liefst 552 meter lang. Kom dus snel karten bij de leukste kartbaan van Amsterdam & omgeving met gratis parkeergelegenheid. Karten doet u bij ons met uitstekende materialen. Bij ons kart u met de modernste karts met de innovatieve techniek van Interkart. Door de goede rijeigenschappen ervaart u het echte racegevoel en wordt uw veiligheid gewaarborgd.

Sinds geruime tijd beschikt Silverstone ook over een duokart die geschikt is voor een ouder, om samen met een kind (vanaf vijf jaar) te karten, of kom karten met onze speciaal beveiligde karts voor kinderen. Karten is leuk voor iedereen, jong en oud. Durft u de uitdaging aan?

Bij karten gaat het om snelheid en behendigheid, met stuurmanskunst over de baan racen, om als eerste de finish te bereiken. Karten is avontuurlijk, sportief en fantastisch om te doen. Bij Silverstone kunt u karten op één van de snelste kartcircuits van Nederland.Karten kan bij ons ook in teamverband. Met twee tot vier personen per team, kunnen zij door middel van rijderswissels het stuur aan elkaar overgeven om zo als team de overwinning te behalen. Karten is daarom bijzonder geschikt voor teambuilding ! De rondetijden van het karten worden door een computersysteem geregistreerd.

Na afloop krijgt iedere deelnemer een gespecificeerd overzicht van de resultaten en de gereden rondetijden.

Onze top arrangementen

KARTEN SILVER
KARTEN SILVER
– Briefing karten
– Vrijetijdrit
– Tijdrit
– Finale race
– Prijsuitreiking met bekers
Meer informatie
DOUBLE SPEED
DOUBLE SPEED
– Tweemaal karten
– Scorelijst en kartcertificaat
– Medaille voor de jarige job
– Kindermenu
Meer informatie
ONE SPEED & SHOOT
ONE SPEED & SHOOT
– Eenmaal karten
– Scorelijst en kartcertificaat
– Eenmaal lasergame
– Kindermenu
Meer informatie
Meer arrangementen

Alle arrangementen te combineren met elkaar en met Steengrillen, onze buffetten of gerecht(en) van onze a la carte. Tevens is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te breiden met 55 minuten bowlen.

Prijs informatie

Kadobonnen

Geef een kadobon voor een kart heat bij Silverstone. Ideaal cadeau voor echte snelheid liefhebbers.

Bestel online

KOM KARTEN BIJ SILVERSTONE

Online reserveren