Silverstone Partycenter – Bungee Voetbal

De bedoeling van Bungee voetbal is om met het team zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Het team met de meeste punten is de winnaar van het spel. Dit alles lijkt natuurlijk op een normale wedstrijd voetbal, maar niets is minder waar. Bij Bungee voetbal worden de spelers in een speciaal hesje gehesen. Deze hesjes zitten met elastiek vast aan het plafond met een grote veer ertussen. Daardoor heeft iedere speler bij elastiek voetbal maar een beperkte bewegingsvrijheid, waardoor het voetballen een heel stuk moeilijker, maar ook een heel stuk leuker wordt! Door de beperkte bewegingsvrijheid bij Bungee voetbal is het belangrijk om als team goed samen te werken. Dat maakt Bungee voetbal ook zeer geschikt als teamuitje!

Silverstone heeft als derde in Nederland een eigen Bungee voetbal arena. Niet zo groot als de doorsnee voetbal arena’s en ook geen groen gras, maar wel minstens net zo leuk!Bungee voetbal wordt gespeeld in twee teams van vijf personen. Bij ons kunt u terecht voor Bungee voetbal vanaf 10 personen.

Indien gewenst stellen we graag een arrangement samen, waardoor u zich niet alleen kunt uitleven met Bungee voetbal, maar ook kunt lasergamen, karten, bowlen of het gladiatorspektakel kunt doen.

Onze top arrangementen

EVENEMENTEN HAL EN SPEED
EVENEMENTEN HAL EN SPEED
– Eenmaal karten
– Scorelijst
– Kartcertificaat
– Evenementen hal
– Kindermenu
EVENEMENTEN HAL EN SHOOT
EVENEMENTEN HAL EN SHOOT
– Briefing lasergamen
– Eenmaal lasergamen
– Scorelijst
– Evenementen hal
– Kindermenu
EVENEMENTEN HAL EN BOWLEN
EVENEMENTEN HAL EN BOWLEN
– Bungee Voetbal
– Gladiatorspektakel
– 55 minuten bowlen
– Uitslagen
– Kindermenu

Alle arrangementen te combineren met elkaar en met Steengrillen, onze buffetten of gerecht(en) van onze a la carte. Tevens is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te breiden met 55 minuten bowlen.

Prijs informatie