Bungee Voetbal
 

Bungee Voetbal

De bedoeling van Bungee voetbal is om met het team zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Het team met de meeste punten is de winnaar van het spel. Dit alles lijkt natuurlijk op een normale wedstrijd voetbal, maar niets is minder waar. Bij Bungee voetbal worden de spelers in een speciaal hesje gehesen. Deze hesjes zitten met elastiek vast aan het plafond met een grote veer ertussen. Daardoor heeft iedere speler bij elastiek voetbal maar een beperkte bewegingsvrijheid, waardoor het voetballen een heel stuk moeilijker, maar ook een heel stuk leuker wordt! Door de beperkte bewegingsvrijheid bij Bungee voetbal is het belangrijk om als team goed samen te werken. Dat maakt Bungee voetbal ook zeer geschikt als teamuitje!

Silverstone heeft als derde in Nederland een eigen Bungee voetbal arena. Niet zo groot als de doorsnee voetbal arena’s en ook geen groen gras, maar wel minstens net zo leuk!Bungee voetbal wordt gespeeld in twee teams van vijf personen. Bij ons kunt u terecht voor Bungee voetbal vanaf 10 personen.

Indien gewenst stellen we graag een arrangement samen, waardoor u zich niet alleen kunt uitleven met Bungee voetbal, maar ook kunt lasergamen, karten of het Gladiatorspektakel kunt doen.

video-bungee-voetbal

Bungee Voetbal: altijd scoren!

Prijzen

De evenementenhal is alleen voor groepen v.a. 10 personen beschikbaar. Indien de groepen groter zijn dan 20 personen en/of men langer wil spelen, zal er een extra speeltijd worden berekend, op basis van de grote van uw gezelschap.
Prijs per persoon (vanaf 10 pers. / 45 min.) € 12,50 p.p.

Arrangementen

Bij Silverstone hebben wij ook op het gebied van arrangementen voor ieder wat wils.
Op onze arrangementen pagina hebben wij een overzicht van al onze arrangementen. Staat het ideale arrangement er niet tussen, neem dan even contact met ons op zodat wij u een arrangement op maat aan kunnen bieden.

Klik hier voor een overzicht van al onze arrangementen.

 

 

Shuttle2Amsterdam:
 
 
Tripadvisor:


Simple Share Buttons