Silverstone Partycenter – Bowlen

Bowlen Amsterdam

Op zoek naar een bowlingbaan in Amsterdam? Kom naar Silverstone Partycenter! Bij ons kun je zowel klassiek bowlen als discobowlen met LED-verlichting.

Bowlen in Amsterdam is (ont)spannend uitgaan en kan bij ons al vanaf € 29,50 per baan (55 minuten). Het is de perfecte activiteit voor een teamuitje, kinderfeestje, familiegelegenheid en meer. Dus sla je slag en kom bowlen bij Silverstone in Amsterdam West. Wil je direct een baan reserveren? Neem dan contact op via 020-4973858 of reserveer online.

Silverstone Partycenter – Bowlen

Bowlen Amsterdam

Op zoek naar een bowlingbaan in Amsterdam? Kom naar Silverstone Partycenter! Bij ons kun je zowel klassiek bowlen als discobowlen met LED-verlichting.

Bowlen in Amsterdam is (ont)spannend uitgaan en kan bij ons al vanaf € 23,50 per baan (50 minuten). Het is de perfecte activiteit voor een teamuitje, kinderfeestje, familiegelegenheid en meer. Dus sla je slag en kom bowlen bij Silverstone in Amsterdam West. Wil je direct een baan reserveren? Neem dan contact op via 020-4973858 of reserveer online.

Hoe werkt bowlen bij Silverstone?

Hoe werkt bowlen bij Silverstone

De bowlingbaan van Silverstone is net even anders dan de andere bowlingbanen in Amsterdam. Ze zijn spiksplinternieuw en bevatten allemaal moderne LED-verlichting. Dit creëert de perfecte sfeer voor een gezellig dagje/avondje uit.

Daarbij is het unieke aan Silverstone dat verschillende activiteiten zich allemaal in één hal afspelen. Zo kun je het bowlen ook combineren met andere activiteiten, zoals lasergamen, karten of de spelletjeshal. En ideaal, je kunt er ook uitgebreid dineren. Zo wordt de dag nog feestelijker.

Erg gezellige plek met aardig personeel. Aanrader voor een bedrijfsuitje

Joost Schaaij - Google review

Bowlen in Amsterdam combineren

De moderne bowlingbaan van Silverstone biedt meer dan alleen bowlen. Dat maakt het zo leuk om er te zijn. Je kunt even een kijkje nemen bij de karters of je kunt zelf een heat gaan karten. Ook kun je na of voor het bowlen de spelletjeshal in voor nog meer vertier. De mogelijkheden zijn eindeloos. We bieden dus zeker ook combi-arrangementen aan om voordelig meerdere activiteiten te doen. Dat maakt het bowlen in Amsterdam West zo geslaagd en anders dan anders.

Onze top arrangementen

Verschillende arrangementen kunnen worden uitgebreid met 55 minuten bowlen. Op deze manier is het simpel om een arrangement samen te stellen voor iedereen. Hieronder enkele voorbeelden.

KARTEN EN BOWLEN
KARTEN EN BOWLEN
– Tijdrit
– Finale race
– Prijsuitreiking met bekers
– 55 minuten bowlen
LASERGAME EN BOWLEN
LASERGAME EN BOWLEN
– Briefing lasergame
– Tweemaal lasergamen
– 55 minuten bowlen
– Silverstone-grillen
EVENEMENTEN HAL EN BOWLEN
EVENEMENTEN HAL EN BOWLEN
– 55 minuten bowlen
– Evenementenhal
– Kindermenu

Alle arrangementen zijn te combineren met elkaar en met Steengrillen, onze buffetten of gerecht(en) van onze a la carte. Tevens is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te breiden met 55 minuten bowlen.

Wil je meer informatie over onze bowling arrangementen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van meer informatie. Je kunt ons bereiken via 020-4973858 of info@silverstone.nl

Bowlen en eten

Heb je naast het bowlen in Amsterdam West ook zin in een hapje eten? Dat kan! We bieden meerdere mogelijkheden voor bowlen en eten. Je kunt bijvoorbeeld gaan bowlen en aansluitend steengrillen. Dit is een gezellige manier van tafelen wanneer je met een groep(je) bent. Ook bieden we bowlen en eten a la carte aan of met een buffet. Je kunt kiezen wat het beste bij je past.

Leuk voor een uitje. Heel veel te doen. Goed eten. Aanbevolen
Ben Van Leeuwen - Google review

Prijs informatie

Veelgestelde vragen over bowlen

Op één bowlingbaan mogen jullie met maximaal 6 personen spelen.

Je kan bowlen voor 55 minuten of voor 30 minuten.

Wij hebben bumpertjes voor de kinderen, als je dit aangeeft bij de reservering wordt dit geregeld.

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je meer informatie over bowlen bij Silverstone? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van meer informatie. Je kunt ons bereiken via 020-4973858 of info@silverstone.nl.

Locatie bowlingbaan in Amsterdam

De Silverstone bowlingbaan bevindt zich in het westen van Amsterdam. Silverstone is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. We zijn dinsdag tot en met zondag geopend en er is gratis parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer kun je de bus of de trein nemen. Je kunt vanaf Amsterdam Centraal de trein nemen naar Station Halfweg-Zwanenburg. Dit is een ritje van slechts 10 minuten. In 15 minuten ben je dan bij het grote complex van Silverstone. Ook kun je bus 80 en 161 pakken vanuit het centrum naar de bowlingbaan in Amsterdam West. Dit zal ongeveer 20 minuutjes in beslag nemen. Dat is geen tijd voor een dagje volop genieten. Kom je met het OV? Plan dan je reis via 9292.nl

Kadobonnen

Geef eens iets anders cadeau. Geef een kadobon voor een partijtje bowlen bij Silverstone. Net even leuker.