Silverstone Partycenter – Bowlen

Bowlen Amsterdam

Op zoek naar een bowlingbaan in Amsterdam? Bij Silverstone in Amsterdam ben je aan het juiste adres. Hier kun je klassiek bowlen, maar nog spectaculairder discobowlen met LED-verlichting. Bowlen in Amsterdam is (ont)spannend uitgaan. Het is de perfecte activiteit voor een teamuitje, kinderfeestje, familiegelegenheid en meer. Dus sla je slag en kom bowlen bij Silverstone in Amsterdam West.

Waarom bowlen bij Silverstone?

De bowlingbaan van Silverstone is net even anders dan de andere bowlingbanen in Amsterdam. Ze zijn spiksplinternieuw en bevatten allemaal moderne LED-verlichting. Dit creëert de perfecte sfeer voor een gezellig dagje/avondje uit. Daarbij is het unieke aan Silverstone dat verschillende activiteiten zich allemaal in één hal afspelen. Zo kun je het bowlen ook combineren met andere activiteiten, zoals lasergamen, karten of de spelletjeshal. En ideaal, je kunt er ook uitgebreid dineren. Zo wordt de dag nog feestelijker.

Bowlen in Amsterdam combineren

De moderne bowlingbaan van Silverstone biedt meer dan alleen bowlen. Dat maakt het zo leuk om er te zijn. Je kunt zelf even een kijkje nemen bij de karters of je kunt zelf een heat gaan karten. Ook kun je na of voor het bowlen de spelletjeshal in voor nog meer vertier. De mogelijkheden zijn eindeloos. We bieden dus zeker ook combi-arrangementen aan om voordelig meerdere activiteiten te doen. Dat maakt het bowlen in Amsterdam West zo geslaagd en anders dan anders.

Onze top arrangementen

Verschillende arrangementen kunnen worden uitgebreid met 55 minuten bowlen. Op deze manier is het simpel om een arrangement samen te stellen voor iedereen. Hieronder enkele voorbeelden.

KARTEN EN BOWLEN
KARTEN EN BOWLEN
– Tijdrit
– Finale race
– Prijsuitreiking met bekers
– 55 minuten bowlen
Neem contact op
LASERGAME EN BOWLEN
LASERGAME EN BOWLEN
– Briefing lasergame
– Tweemaal lasergamen
– 55 minuten bowlen
– Silverstone-grillen
Neem contact op
EVENEMENTEN HAL EN BOWLEN
EVENEMENTEN HAL EN BOWLEN
– 55 minuten bowlen
– Evenementenhal
– Kindermenu
Neem contact op
Meer arrangementen

Alle arrangementen zijn te combineren met elkaar en met Steengrillen, onze buffetten of gerecht(en) van onze a la carte. Tevens is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te breiden met 55 minuten bowlen.

Bowlen en eten

Heb je naast het bowlen in Amsterdam West ook zin in een hapje eten? Dat kan! We bieden meerdere mogelijkheden voor bowlen en eten. Je kunt bijvoorbeeld gaan bowlen en aansluitend steengrillen. Dit is een gezellige manier van tafelen wanneer je met een groep(je) bent. Ook bieden we bowlen en eten a la carte aan of met een buffet. Je kunt kiezen wat het beste bij je past.

Prijs informatie

Locatie bowlingbaan in Amsterdam

De Silverstone bowlingbaan bevindt zich in het westen van Amsterdam. Het is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Met het openbaar vervoer kun je de bus of de trein nemen. Je kunt vanaf Amsterdam Centraal de trein nemen naar Station Halfweg-Zwanenburg. Dit is een ritje van slechts 10 minuten. In 15 minuten ben je dan bij het grote complex van Silverstone. Ook kun je bus 80 en 161 pakken vanuit het centrum naar de bowlingbaan in Amsterdam West. Dit zal ongeveer 20 minuutjes in beslag nemen. Dat is geen tijd voor een dagje volop genieten.

Kadobonnen

Geef eens iets anders cadeau. Geef een kadobon voor een partijtje bowlen bij Silverstone. Net even leuker.

Bestel online

KOM BOWLEN BIJ SILVERSTONE

Online reserveren