Loading...
Bowling 2018-02-22T16:42:29+00:00

Silverstone Partycenter – Bowlen

Bowlen, dé activiteit bij uitstek voor een gezellig dagje uit. De spanning en gezelligheid van bowling ontdek je bij Silverstone Partycentrum. Ervaar zelf waarom Silverstone hét leukste partycentrum van Noord-Holland is.
Bowlen is (ont)spannend uitgaan. Gooi een strike … of misschien toch maar 1 kegel geraakt ? Maakt niets uit, want spanning en gezelligheid is gegarandeerd op één van de computergestuurde banen van Silverstone. Onze spectaculaire ledverlichting creëert een perfecte sfeer in onze bowling hal. Kom tijdens een hapje en een drankje je team genoten aanmoedigen.

Verbaas je vrienden of collega’s met de ene na de andere super strike, op de mooie en gezellige bowlingbaan en bekijk, vanuit het knusse café, de flaters van de andere spelers.Bowlen is een teamsport en is daarom ook uitstekend te combineren met de andere activiteiten op Silverstone, eerst een rondje karten, teamspirit vergroten in de lasergame hal, of in combinatie met een arrangement voor een kinderfeestje? Alles is mogelijk. Wat is er gezelliger dan de avond af te sluiten met een diner naar keuze !

Onze top arrangementen

Verschillende arrangementen kunnen worden uitgebreid met 55 minuten bowlen. Op deze manier is het simpel om een arrangement samen te stellen voor iedereen. Hieronder enkele voorbeelden.

KARTEN EN BOWLEN
KARTEN EN BOWLEN
– Tijdrit
– Finale race
– Prijsuitreiking met bekers
– 55 minuten bowlen
Neem contact op
LASERGAME EN BOWLEN
LASERGAME EN BOWLEN
– Briefing lasergame
– Tweemaal lasergamen
– Scorelijst en kartcertificaat
– 55 minuten bowlen
– Silverstone-grillen
Neem contact op
EVENEMENTEN HAL EN BOWLEN
EVENEMENTEN HAL EN BOWLEN
– 55 minuten bowlen
– Evenementenhal
– Kindermenu
Neem contact op
Meer arrangementen

Alle arrangementen te combineren met elkaar en met Steengrillen, onze buffetten of gerecht(en) van onze a la carte. Tevens is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te breiden met 55 minuten bowlen.

Prijs informatie

Kadobonnen

Geef eens iets anders cadeau. Geef een kadobon voor een partijtje bowlen bij Silverstone. Net even leuker.

Bestel online

KOM BOWLEN BIJ SILVERSTONE

Online reserveren