Bowling
 

Bowling

Bowlen, dé activiteit bij uitstek voor een gezellig dagje uit. De spanning en gezelligheid van bowling ontdek je bij Silverstone Partycentrum. Ervaar zelf waarom Silverstone hét leukste partycentrum van Noord-Holland is.

Bowlen is (ont)spannend uitgaan. Gooi een strike … of misschien toch maar 1 kegel geraakt ? Maakt niets uit, want spanning en gezelligheid is gegarandeerd op één van de computergestuurde banen van Silverstone. Onze spectaculaire ledverlichting creëert een perfecte sfeer in onze bowling hal. Kom tijdens een hapje en een drankje je team genoten aanmoedigen.

Verbaas je vrienden of collega’s met de ene na de andere super strike, op de mooie en gezellige bowlingbaan en bekijk, vanuit het knusse café, de flaters van de andere spelers.Bowlen is een teamsport en is daarom ook uitstekend te combineren met de andere activiteiten op Silverstone, eerst een rondje karten, teamspirit vergroten in de lasergame hal, of in combinatie met een arrangement voor een kinderfeestje? Alles is mogelijk. Wat is er gezelliger dan de avond af te sluiten met een diner naar keuze !

video-bowling

Kom bowlen bij Silverstone

Prijzen

Bowlingbaan (55 minuten)
Maximaal 6 personen per baan.
Incl. gebruik van schoenen.
ma* t/m do € 20,- per baan
vr t/m zo € 25,- per baan
 *Bekijk de openingstijden.

Arrangementen

Bij Silverstone hebben wij ook op het gebied van arrangementen voor ieder wat wils.
Op onze arrangementen pagina hebben wij een overzicht van al onze arrangementen. Staat het ideale arrangement er niet tussen, neem dan even contact met ons op zodat wij u een arrangement op maat aan kunnen bieden.

 

Klik hier voor een overzicht van al onze arrangementen.

 

 

Shuttle2Amsterdam:
 
 
Tripadvisor:


Simple Share Buttons