Arrangementen

Kart en lasergame arrangementen bij Silverstone

Op zoek naar een volledig verzorgd dagje uit voor een uitstapje met vrienden, een kinderpartijtje, vrijgezellenfeestje of een bedrijfsdag? Boek dan een van onze arrangementen. Hiervoor hebben we alvast een combinatie gemaakt van onze favoriete activiteiten, aangevuld met een hapje, drankje en eventueel steengrillen en buffet.

 

Arrangement volwassenen

Onze arrangementen staan garant voor actief bezig zijn en afwisseling. Zo speelt u op het ene moment een lasergame in onze futuristische arena en een uurtje later strijdt iedereen op de kartbaan om de overwinning. Deze speelse competitie zorgt voor de nodige dynamiek en teambuilding. Daarom zijn deze activiteiten ook ideaal om als bedrijfsarrangement te boeken. Natuurlijk blijft er tussendoor genoeg tijd over om even te ontspannen, bij te praten en wat te eten en drinken.

 

Veelzijdig programma

U kunt kiezen uit verschillende Silverstone arrangementen voor volwassenen of kinderen, maar we bieden ook speciale bedrijfsarrangementen aan. Wenst u toch liever een andere indeling van activiteiten? Zelf samenstellen kan ook. Bovendien kunt u programmaonderdelen van een feest of bedrijfsdag in een van de zalen van ons partycentrum laten plaatsvinden. Alle arrangementen kunnen extra worden aangevuld met 55 minuten bowlen of een bezoek aan onze evenementenhal. Afsluitend heeft u keuze uit diverse dinermogelijkheden in onze themarestaurants, met steengrillen en buffet, of geniet van ons à la carte menu.

 

Karten met tijdrit en endurance race

Karten is wellicht het meest favoriete onderdeel binnen ons partycentrum. Onze fraai aangelegde indoor kartbaan van 552 meter lang biedt genoeg mogelijkheden om iedereen als een echte coureur over het circuit te laten racen. Voor liefhebbers bieden we dan ook verschillende kart-arrangementen. Kiest u ervoor om een middag vrij rond te rijden om het karten eerst onder de knie te krijgen? Gaat u meteen de competitie aan met een tijdrit? Of daagt u uw collega’s of vrienden uit met een endurance race in teamverband? Het is allemaal mogelijk. Uiteraard liggen er voor alle winnaars mooie prijzen klaar.

 

Spannende lasergame arrangementen

Toe aan wat extra adrenaline? Boek dan vooral een lasergame-arrangement. Het avontuur wordt aangegaan in onze gigantische lasergame-hal waarbij bijzondere lichtshows en realistische geluidseffecten het spektakel nog spannender maken. Strijd in teams, bespreek missies en tactiek en voer de ranglijst aan met de hoogste scores. Wie het eenmaal heeft gespeeld, wil vaak revanche, dus daarom bieden we verschillende pakketten aan waarbij het spel meerdere keren na elkaar kan worden gespeeld.

 

Compleet verzorgde kinderfeestjes

Het leukste kinderfeestje ooit? Natuurlijk is dat bij Silverstone zo geregeld. Wij verzorgen het complete kinderpartijtje inclusief spannende activiteiten, drinken, wat lekkers en een heerlijk kindermenu ter afsluiting. We denken aan alles, dus u hoeft alleen nog maar een keuze te maken. Wordt het een middagje karten, lasergamen, bowlen of geeft de jarige de voorkeur aan een afwisselende mix van activiteiten? Natuurlijk kan er ook volop worden gespeeld in onze evenementenhal. Bij de kinder arrangementen zit altijd professionele begeleiding zodat alle activiteiten op een veilige manier plaatsvinden. 

 

Tevens is het mogelijk om verschillende arrangementen uit te breiden met 55 minuten bowlen.

Bowlingbaan (55 minuten)
Maximaal 6 personen per baan.
Incl. gebruik van schoenen.
ma t/m do € 20,- per baan
vr t/m zo € 25,- per baan

 
Op deze manier is het simpel om een arrangement samen te stellen voor iedereen. Kom snel langs of neem contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

Arrangementen volwassenen


 

Arrangementen kinderen


Simple Share Buttons