Activiteiten

Silverstone is hét partycenter van Noord-Holland. Bij Silverstone kunt u karten op een spectaculaire kartbaan, lasergamen in een van de grootste lasergame arena’s van Europa, bowlen op een van onze nieuwe bowlingbanen, dineren in verschillende themaruimtes,kinderfeestjes organiseren en nog veel meer. Silverstone is de perfecte plek voor een personeelsfeest of een dagje uit!

Karten

activiteiten-kartenSilverstone heeft een van de snelste indoor kartbanen van Nederland. Het circuit is geconstrueerd in bochten en is maar liefst 552 meter lang. Karten doet u bij ons met uitstekende materialen. Door de goede rij eigenschappen van onze karts beleeft u het echte racegevoel.

Lasergamen

activiteiten-lasergamenSilverstone lasergames heeft op dit moment de grootste en meest fantastische arena van Europa. Samen met uw teamgenoten dwaalt u door een futuristische wereld van maar liefst 1500 vierkante meter.

Bowling

activiteiten-bowlenDe spanning en gezelligheid van bowling ontdek je bij Silverstone. Gooi een strike … of misschien toch maar 1 kegel geraakt ? Maakt niets uit, want spanning en gezelligheid is gegarandeerd op één van de computergestuurde banen van Silverstone. Met een drankje en een hapje je team genoten aanmoedigen.

Bungee Voetbal
activiteiten-voetbal

Dit lijkt op normaal voetbal, maar niets is minder waar. Bij Bungee voetbal dragen de spelers een speciaal hesje welke met elastiek vast aan het plafond zit. Daardoor heeft iedere speler maar een beperkte bewegingsvrijheid, waardoor het voetballen een heel stuk moeilijker maar ook leuker wordt!

Gladiatorspektakel

activiteiten-gladiatorHet Gladiatorspektakel is een nieuw en hilarisch evenwichtsspel, waarbij u plaatsneemt op een evenwichtsbuis en dan probeert om uw tegenstander van de buis te stoten met een speciale peddel. Bij het Gladiatorspektakel is degene die het langste op de buis weet te blijven staan de winnaar.

Arrangementen

feesten-arrangementenSilverstone heeft een groot aantal arrangementen. Voor jong en oud is er wel iets te vinden. Mocht het gewenste arrangement er toch niet tussen staan, laat het ons dan weten. Wij bieden ook op maat gemaakte arrangementen.

Simple Share Buttons