fbpx
FAQ items aan het laden...
Acties2021-05-13T22:15:41+02:00

Silverstone Partycenter – Acties en evenementen

Op zoek naar de beste aanbiedingen voor karten, lasergamen of bowlen? Dan ben je bij Silverstone Partycentrum aan het juiste adres. Je kunt hier karten op één van de snelste indoor kartbanen van Nederland met meerdere verdiepingen voor scherpe tarieven. Een spectaculaire beleving voor jong en oud.

Karten aanbieding bij Silverstone
Gedurende het hele jaar bieden we kartaanbiedingen aan, zodat iedereen op deze indoor kartbaan een keer of meerdere keren heeft mogen karten. We hebben speciale discountdagen waar de prijs voor een heat karten lager is dan andere dagen. Op dinsdag, woensdag (hele dag) en zondag vanaf 18.00uur kun je met korting karten. De korting bouwt zich op met het aantal heats dat je gaat karten. Het is voor twee heats dan niet € 35,00 maar € 34,00 en voor drie heats zelfs nog voordeliger, in plaats van € 52,50 dan € 46,00 euro. Deze kart aanbieding geldt het hele jaar door. Plan je familie-uitje, kinderfeestje of bedrijfsuitje dus slim en ga karten met korting.

Karten aanbiedingen op een rijtje:

  • 1 heat = € 19,00
  • 2 heats = € 34,00 (ipv: € 35,00)
  • 3 heats = € 46,00 (ipv: € 52,50)

Deel met vrienden

Nog meer aanbiedingen

Bowlen aanbieding
Naast dat we korting aanbieden voor het karten, geven we ook korting op andere activiteiten en evenementen. Zo ook korting op bowlen. We bieden eveneens discountdagen aan voor bowlen. Wil je bowlen op dinsdag t/m donderdag of zondag vanaf 18.00uur? Top! Dan geldt de bowling actie. Dan is de prijs voor een bowlingbaan slechts € 23,50 in plaats van € 29,50 normaal. Dus kom gezellig bowlen met je vrienden, familie of collega’s en maak gebruik van de korting.

Bowling actie:

  • Baanprijs vrijdag en zaterdag: € 29,50
  • Baanprijs dinsdag t/m donderdag en zondag v.a. 18.00uur: € 23,50

Andere aanbiedingen
We bieden niet alleen aanbiedingen op de activiteiten bij Silverstone, maar ook op de evenementen rondom de activiteiten. We vinden het namelijk onwijs gezellig als jullie ook komen eten na, voor of tijdens een activiteit. Hiervoor hebben we dan ook verschillende arrangementen, dat je een activiteit kan combineren met een lekker hapje eten.

Geen activiteit doen maar wel een gezellig avondje uit eten? Dan is steengrillen of buffetten in de Ridderzaal een perfecte keuze. Je kunt hier met familie, vrienden of collega’s een heerlijk ontspannen avondje beleven. Dit kan al vanaf € 24,50 per persoon.

Wil je gebruik maken van één van de aanbiedingen? Neem dan snel contact met ons op via 020-4973858 of mail naar info@silverstone.nl

KOM KARTEN BIJ SILVERSTONE